MuziekMuziek

Euphoria Gold Men, de nieuwe geur van Calvin Klein deze winter.

logo-calvin-klein

De nieuwe geur van Calvin Klein deze winter is Euphoria Gold Men. Ik moet zeggen dat ik best verbaasd was over deze stap van Calvin Klein. Calvin Klein is in mijn ogen een merk wat heel sterk maar bescheiden blijft. Deze keer even helemaal anders moeten ze hebben gedacht!! Of de geur ook echt helemaal goud is…..?? Dat test ik natuurlijk graag voor jullie.

DSC06748
Euphoria Gold Men, de nieuwe geur van Calvin Klein

Euphoria Gold Men

Ik vind het best een gewaagde stap om met zo’n uitgesproken verpakking en naam te komen in deze tijd (crisis en oorlogen). Het is dus ook wel een statement wat er bij Calvin Klein wordt gemaakt “tijd om deze winter te genieten van de warmte en de luxe die wij ook hebben”. De flacon is ook helemaal aangepast op de naam. Het is een zwaar flacon van dik donker glas en met goudkleurige metaal accenten aan de zijkant. Het maakt de flacon echt een eyecatcher!! Het past heel goed bij een rijke en luxe uitstraling.

DSC06759
Euphoria Gold Men, de nieuwe geur van Calvin Klein

De geur Euphoria Gold Men

De flacon is zwaar en heeft een rijke uitstraling, de geur moet dan dit beeld wel bevestigen. De geur voldoet zeker aan deze verwachting!! Het is een zoete en sensuele geur met een bijzondere diepe laag. Een geur echt naar mijn smaak, ook mijn vrouw is helemaal weg van deze geur bij mij. Het parfum opent wel wat fris, wat je heel even op het verkeerde been zet. Heel snel na de opening van citrus nemen rijken geurtonen het over. In het hart van de geur vind je tonen van kaneel, basilicum en honing. De basis van de geur is bijzonder diep en rijk de geuren van amber, patchoeli en vanille. Al deze mooie geuren bij elkaar maken Euphoria Gold Men tot de geur die past bij zijn rijke buitenkant.

Euphoria_gold

De Euphoria Gold Men van Calvin Klein is vanaf eind september te koop bij de DA en MOOI parfumerieën.

Written by
Jan Willem Huffmeijer

Als barbier ben ik al heel veel jaar bezig om mannen letterlijk mooier te maken. Via mijn blog B4men probeer ik niet alleen je haar mooier te maken maar ook je leven. Mijn passie voor uiterlijke verzorging combineer ik graag met de innerlijke verzorging. Ik schrijf graag over de onderwerpen die jij leest. Veel plezier op mijn blog voor mannen.

View all articles
Leave a reply
Written by Jan Willem Huffmeijer