MuziekMuziek

Jeans Centre haalt “PRANK” uit met klanten wegens 40 jarig bestaan!

Levende paspoppen bezorgen klanten de schrik van hun leven

Het zal je maar gebeuren, loop je niets vermoedend een kledingzaak binnen om eens rustig rond te kijken, blijken de paspoppen niet te zijn wat je denkt wat ze zijn. Jeans Centre bestaat dit jaar 40 jaar en wilde eens een goede “prank” uithalen met hun klanten. Mensen verkleed als paspoppen hebben de klanten echt de stuipen op het lijf gejaagd. Dit levert natuurlijk lachwekkende reacties en beelden op.

Jeans Centre

Het feit dat ze met hun eigen klanten zo’n “prank” durven uit te halen, geeft wel aan dat ze lef hebben. Ik kan dat echt wel waarderen, het hoeft niet altijd meer heel braaf te zijn. Pas geleden hebben de meeste winkels een complete restyling gehad en heel eerlijk dat was ook wel nodig. Nu zien de winkels er echt een heel stuk stoerder en moderner uit, zeker de moeite waard om eens te gaan checken.

jeans centre
Nieuwe look Jeans Centre. Bron: retail watching
jeans centre1
Jeans Centre. Bron: retail watching

Waar is dat feestje?

Jeans Centre wil zijn verjaardag met iedereen groots vieren. Mag ook wel, als je het al 40 jaar weet uit te houden op de Nederlandse markt. Zaterdag 11 juni zal het officieel gevierd gaan worden en helemaal in stijl van de “prank” willen ze nog niet zeggen hoe ze dit gaan doen. Het is dus nog een verrassing maar het zal vast en zeker een knallend iets gaan worden.

jeans_centre_website
40 jarig bestaan van Jeans Centre. Bron: Jeans Centre

Kleine tip: Kijk zaterdag 11 Juni voor de zekerheid op de site van Jeans Centre

 

In samenwerking met Jeans Centre

Written by
Jan Willem Huffmeijer

Als barbier ben ik al heel veel jaar bezig om mannen letterlijk mooier te maken. Via mijn blog B4men probeer ik niet alleen je haar mooier te maken maar ook je leven. Mijn passie voor uiterlijke verzorging combineer ik graag met de innerlijke verzorging. Ik schrijf graag over de onderwerpen die jij leest. Veel plezier op mijn blog voor mannen.

View all articles
Leave a reply
Written by Jan Willem Huffmeijer