SelectSelect

James Blunt, Mexx en B4men.nl

James Blunt, Mexx en B4men.nl

MEXXenergizing-90
James Blunt en Jan Willem Huffmeijer

Afgelopen donderdag ben ik als B4men.nl uitgenodigd op de superclub cruise om mee te varen in Amsterdam. Op de cruise zou ook James Blunt meevaren en een klein concert geven. Maar waarom??

James Blunt is al jaren het gezicht van Mexx, afgelopen zomer heeft Mexx haar nieuwe geur in de markt gezet Mexx Energizing. Alles viel dus mooi samen, de presentatie van de nieuwe geur en James Blunt die de tijd nam om over de nieuwe geur te komen vertellen…….tja, en als hij er dan toch is kan hij ook wel een paar liedjes zingen. Nog mooier werd het toen bleek dat ik James Blunt ook nog mocht interviewen.

mexx

Mexx Energizing Man

Een heerlijk frisse geur die iedere man zonder problemen kan dragen. De geur geeft energie, is vrolijk en is een geweldige start van de dag. De frisse topnoten van grapefruit, sinaasappel en een waterachtig accent maken deze geur tot een lekkere geur die doet denken aan een nieuwe mooie lente dag. Het hart is warm en mannelijk met een mix van alsem, nootmuskaat en cederhout. De basis word gevormd door patchoeli, amber en musk. Kortom heel draagbaar voor mannen en deze geur geeft je genoeg energie voor de rest van de dag.

James Blunt het interview

MEXXenergizing-160
James Blunt en B4men

De relaxte setting maakte de sfeer ook gelijk heel relaxt en ook James Blunt was open en heel sympathiek. De reden dat James Blunt is gevraagd door Mexx is volgens James zelf niet vanwege zijn looks, hij vindt zichzelf zeker geen fotomodel, maar hij past goed bij het merk vanwege zijn energie. De energie die nodig is om vele avonden te vullen met optredens en zijn publiek te laten genieten van een geweldige show. James Blunt is zelf verantwoordelijk voor zijn eigen kleding en kiest zelf uit wat hij draagt, ook in het kiezen van een parfum is hij duidelijk… het moet vooral een “schone” geur zijn. Hij draagt zeker niet iedere dag een parfum, maar kiest zijn momenten hiervoor uit. Hij vindt geuren heel belangrijk en is naar eigen zeggen ook heel gevoelig voor geuren, zijn achtergrond als militair en het optreden hebben hem extra gevoelig gemaakt voor dit soort prikkelingen. Ik kon het natuurlijk niet laten om eens even te vragen waarom hij na jaren zijn baardje heeft afgeschoren……..dat heeft hij gedaan voor zijn moeder!! Tja dit maakt hem natuurlijk weer gevoelig en sympathiek.

MEXXenergizing-67
James Blunt

Als dank kregen wij zijn nieuwste album “Moon Landing” mee en deze kan ik jullie zeker aanbevelen. Voor de echte fans, 2 maart geeft James Blunt een concert in de HMH in Amsterdam.

Meer info over Mexx klik hier

Meer info over James Blunt klik hier 

 

Written by
Jan Willem Huffmeijer

Als barbier ben ik al heel veel jaar bezig om mannen letterlijk mooier te maken. Via mijn blog B4men probeer ik niet alleen je haar mooier te maken maar ook je leven. Mijn passie voor uiterlijke verzorging combineer ik graag met de innerlijke verzorging. Ik schrijf graag over de onderwerpen die jij leest. Veel plezier op mijn blog voor mannen.

View all articles
Leave a reply
Instagram has returned empty data. Please authorize your Instagram account in the plugin settings .
Written by Jan Willem Huffmeijer