MuziekMuziek

Huidverzorging voor mannen met Biotherm Homme.

 

Huidverzorging voor mannen is dat nu echt belangrijk?? Ja echt wel, ook een mannenhuid heeft verzorging nodig, zeker met de zomer op komst is een goede huidverzorging heel belangrijk. De zon is heerlijk en geeft onze huid een mooi kleurtje maar het is eigenlijk een ramp voor de huid. Vooral uitdroging is heel slecht voor je huid. Oké, dus de hele zomer binnen gaan zitten?? Dat is zeker geen goede optie, de zon heeft ook hele goede kanten en levert ons een flinke dosis vitamine D. Hoe kan je dan wel optimaal genieten van de zon? Door je huid in optimale conditie te houden.

DSC01251
Bioterm Homme Aquapower 72H is een ideaal product voor de huidverzorging voor mannen.

Huidverzorging voor mannen met Biotherm Aquapower 72h

Een crème die ik voor jullie heb mogen testen is die van Biotherm Homme Aquapower 72h. Een sterk hydraterende dagcrème die jouw huid in topconditie houdt. Is een huidverzorging voor mannen nu echt anders dan die van vrouwen? Ja, en daarom is een speciaal mannenproduct echt wel handig. Dit product is helemaal afgestemd op wat een mannenhuid nodig heeft. De Biotherm Aquapower 72h is zo’n mannenproduct en werkt op mijn huid erg goed. Ik heb vaak dat producten soms wat muf kunnen worden op mijn huid en daar heb ik hiermee absoluut geen last van. De crème trekt snel in en laat niets op de huid achter. Het voelt heerlijk verfrissend en is de perfecte start van mijn dag. Deze crème is zo hydraterend dat je alleen s’ochtends hoeft te smeren. Kijk! dat is ideaal voor mannen 1 product en 1 keer smeren. Het beste kan je de crème smeren na het scheren, het is de manier om je huid het herstel te geven die het nodig heeft. Scheren is toch een best heftige behandeling voor de huid en een goed herstel is dus erg belangrijk.

DSC01253
Verfrissende crème die snel intrekt en niet vet maakt.

Biotherm_aquapower_shower_gel_04

Written by
Jan Willem Huffmeijer

Als barbier ben ik al heel veel jaar bezig om mannen letterlijk mooier te maken. Via mijn blog B4men probeer ik niet alleen je haar mooier te maken maar ook je leven. Mijn passie voor uiterlijke verzorging combineer ik graag met de innerlijke verzorging. Ik schrijf graag over de onderwerpen die jij leest. Veel plezier op mijn blog voor mannen.

View all articles
Leave a reply
Written by Jan Willem Huffmeijer