Het zelf verzorgen van een baard, het is één van de meest onderschatten dingen omtrent een baard. Baarddragers worden snel een beetje weggezet als lui, echter het goed verzorgd houden van een baard is veel werk. Een beetje recept voor de baarddrager dus….hahaha

Een goede baard verzorging

Ik heb jullie al vaak via geschreven artikelen uitgelegd hoe je het beste een baard kan verzorgen en netjes houden. Vandaag heb ik dit voor jullie eens op video opgenomen. Op deze manier kan ik jullie op een duidelijke manier laten zien hoe ik het aanpak. Baarden zijn heel persoonlijk en mijn manier van verzorgen hoeft niet die van jou te zijn. Ik kan je als barbier wel goede tips omtrent de goede lijnen en de juiste technieken laten zien.

Een goede verzorging begint voor mij altijd bij de barbier. Bezoek deze minimaal één keer in de drie weken, hij onderhoudt de baard voor je en zet de juiste lijnen. Als je dat consequent doet hoef je zelf je baard alleen maar bij te houden. Dit scheelt veel tijd en zorgt voor een baard die altijd netjes en verzorgd is. Gebruik de juiste materialen voor het onderhoud van je baard een lijstje met onmisbare dingen zijn

-Goede tondeuse & trimmer

-Baardborstel & kam

-Scheerolie (voor het bijwerken van de contouren)

-Baardolie

-Baardzeep (voor het wassen van baarden)

 

De Vlog: Hoe verzorg jezelf jou eigen baard

 


0. baardtrimmer