SelectSelect

Hoe verzorg jezelf een baard (video). Baard tips.

Het zelf verzorgen van een baard, het is één van de meest onderschatten dingen omtrent een baard. Baarddragers worden snel een beetje weggezet als lui, echter het goed verzorgd houden van een baard is veel werk. Een beetje recept voor de baarddrager dus….hahaha

Een goede baard verzorging

Ik heb jullie al vaak via geschreven artikelen uitgelegd hoe je het beste een baard kan verzorgen en netjes houden. Vandaag heb ik dit voor jullie eens op video opgenomen. Op deze manier kan ik jullie op een duidelijke manier laten zien hoe ik het aanpak. Baarden zijn heel persoonlijk en mijn manier van verzorgen hoeft niet die van jou te zijn. Ik kan je als barbier wel goede tips omtrent de goede lijnen en de juiste technieken laten zien.

Een goede verzorging begint voor mij altijd bij de barbier. Bezoek deze minimaal één keer in de drie weken, hij onderhoudt de baard voor je en zet de juiste lijnen. Als je dat consequent doet hoef je zelf je baard alleen maar bij te houden. Dit scheelt veel tijd en zorgt voor een baard die altijd netjes en verzorgd is. Gebruik de juiste materialen voor het onderhoud van je baard een lijstje met onmisbare dingen zijn

-Goede tondeuse & trimmer

-Baardborstel & kam

-Scheerolie (voor het bijwerken van de contouren)

-Baardolie

-Baardzeep (voor het wassen van baarden)

 

De Vlog: Hoe verzorg jezelf jou eigen baard

 


0. baardtrimmer

Written by
Jan Willem Huffmeijer

Als barbier ben ik al heel veel jaar bezig om mannen letterlijk mooier te maken. Via mijn blog B4men probeer ik niet alleen je haar mooier te maken maar ook je leven. Mijn passie voor uiterlijke verzorging combineer ik graag met de innerlijke verzorging. Ik schrijf graag over de onderwerpen die jij leest. Veel plezier op mijn blog voor mannen.

View all articles
Leave a reply
1 comment
  • Leuk en duidelijk filmpje!
    Ikzelf gebruik een vlooienkam als ik mijn baard wil kammen.
    Werkt ook prima.
    🙂

Written by Jan Willem Huffmeijer