MuziekMuziek

Hugo Woman speciaal voor mijn vrouw en Hugo Man voor mij.

image

B4men die over een vrouwenproduct schrijft? Ja, soms maak ik een uitzondering. Ik tip je namelijk graag over een leuk cadeau voor je vrouw/vriendin. Dit jaar ben ik Valentijnsdag niet vergeten (goed hé) en heb ik mijn vrouw de nieuwe geur van Hugo Woman gegeven. Voor mijn vrouw een geur uitzoeken is echt een ‘loodzware bevalling’. Mijn vrouw wil namelijk een geur hebben die zoet is maar niet te zoet, fris maar niet te fris en hij moet ook nog eens een beetje stoer zijn. Ik zou zeggen piece of cake, maar niet heus!

hugo women

Hugo Woman

Deze geur vind ik erg lekker ruiken. De geur is zoet en toch fruitig, iets wat ook ik in een vrouwen geur erg kan waarderen. Daarbij zijn de geuren van HUGO BOSS vaak wat stoerder, perfect voor haar dus. Met Valentijnsdag heb ik flink uitgepakt. Ik heb lekker gekookt, een heerlijk wijntje gehaald en s’avonds toen de kinderen op bed lagen heb ik haar de cadeaus gegeven. Van 1 cadeau wist ik zeker dat ze het mooi zou vinden, deze had ze namelijk zelf uitgezocht. Voor de nieuwsgierige onder jullie, dit was een mooie ring. Het is natuurlijk niet zo heel romantisch als zij het zelf uitzoekt maar wel praktisch. Daarom was ik heel benieuwd wat ze van het 2e cadeau zou vinden. Ik heb voor haar de Hugo Woman gekocht, een nieuwe geur van HUGO BOSS. Flinke opluchting dat ze hem erg lekker vond ruiken. Haar letterlijke woorden waren “eindelijk een vrouwengeur die bij mij past”. Mijn vrouw draagt namelijk vaak een mannengeur, omdat ze de meeste vrouwengeuren veel te zoet vindt ruiken. Kortom een geslaagde avond voor mij.

image

Hugo Man

Kijk alleen je vrouw verwennen is leuk, maar je moet natuurlijk ook aan jezelf denken. Dus voor mijzelf heb ik de vernieuwde Hugo Man meegenomen. Altijd leuk om een setje te hebben staan in de badkamer. Wat er is vernieuwd aan Hugo Man? De geur is nog steeds de vertrouwde Hugo Man, maar de verpakking is helemaal 2015 proof gemaakt. Dus schrik niet als je de Hugo Man altijd gebruikte, aan de geur is niets veranderd.image

 

 

 

 

*dit is een gesponsord artikel
Written by
Jan Willem Huffmeijer

Als barbier ben ik al heel veel jaar bezig om mannen letterlijk mooier te maken. Via mijn blog B4men probeer ik niet alleen je haar mooier te maken maar ook je leven. Mijn passie voor uiterlijke verzorging combineer ik graag met de innerlijke verzorging. Ik schrijf graag over de onderwerpen die jij leest. Veel plezier op mijn blog voor mannen.

View all articles
Leave a reply
1 comment
  • Mijn verloofde is Valentijn helemaal vergeten :-(. Dus zou super graag mezelf willen verwennen met deze super geur van Hugo Boss Woman.

Written by Jan Willem Huffmeijer