MuziekMuziek

Boss Orange horloge, geïnspireerd op het barbiersvak.

Mooie accessoires i love it. Wij mannen zijn niet echt gewend aan het dragen van mooie sieraden maar een horloge dat kunnen we wel waarderen toch?? Ik ben gek op horloge’s en nee ik vind echt niet alles mooi. Mijn stijl hoeft zeker niet die van jou te zijn. Mijn horloge stijl is vrij rustig en eenvoudig. Iets waar ik bij mijzelf niet van houd is een heel groot horloge. Ik heb vrij dunne en kleine polsen en wanneer je daar zo’n grote klok op gaat dragen, dan ziet dat er niet uit. Ook sta ik als barbier de hele dag met mijn armen omhoog en met zo’n grote klok wordt het eerder een fitnessoefening dan het lekker dragen van een horloge.

LTbCY967Q7cK5kYJJ2tPRjy9WQdShkmmalospthfO2w

Mijn Hugo Boss Orange horloge Berlin

Ik ben als klein ventje altijd al weg geweest van Hugo Boss en ik heb dus voor de tijd van mijn blog al meerder horloges van Boss gedragen. Toen zijn mij vroegen of ik naar deze wilde kijken was mijn antwoord eruit voordat ik er erg in had. Natuurlijk! Dit horloge van Boss Orange is geïnspireerd op barbiers, tja dan mag je zo’n aanbod natuurlijk niet afslaan.

hugo-boss-orange-copper-series-watches

Het grappige is dat de collage mij erg aanspreekt en dat doet het Boss Orange horloge mijzelf ook. Ik vind de sfeer van de foto echt goed terug komen in de klok zelf. Het horloge zelf is stoer, strak en toch een tikkie ouderwets (op de juiste manier). Ik vind de mat bronze rvs kast een heel stoere uitstraling hebben, de donkere wijzerplaat geeft het geheel een rustige uitstraling. Bijzonder vind ik dat het horloge heel simpel oogt en toch heeft het alles wat je nodig hebt. Op het horloge zitten de volgde functies, de dagen van de week, de datum en een 24 uurs klok. De band van het horloge is van bruin leer wat de band een robuuste uitstraling geeft.

image image image

 

Zo draag ik het Hugo Boss Orange Horloge

Njwyk_iWivanJAZd5LZGcBH8vd0UpiQ9bLkt0zjMy-o sjSlim-KRKiwrY1pgNhyvkiw99uu_CDLcWZGWr-46Vk DSC02913

 

Foto: 1, 6 en 7 zijn gemaakt door Barlise Fotografie

Written by
Jan Willem Huffmeijer

Als barbier ben ik al heel veel jaar bezig om mannen letterlijk mooier te maken. Via mijn blog B4men probeer ik niet alleen je haar mooier te maken maar ook je leven. Mijn passie voor uiterlijke verzorging combineer ik graag met de innerlijke verzorging. Ik schrijf graag over de onderwerpen die jij leest. Veel plezier op mijn blog voor mannen.

View all articles
Leave a reply
Written by Jan Willem Huffmeijer