MuziekMuziek

Top 3 geuren voor september! De keuze van B4men.

Geuren zijn voor mij zeker lifestyle! Ze onderstrepen je persoonlijkheid en je stemming voor dat moment. Ik ben niet iemand die iedere dag (laat staan al jaren) dezelfde geur draagt. Nee, ik kies mijn geur naar het moment. Wanneer je naar een zakelijke afspraak gaat is mijn stemming en dus mijn geur heel anders dan wanneer ik samen met mijn vrouw uit eten ga. Kies daarom voor een aantal geuren die goed bij jou passen maar die niet te dicht bij elkaar liggen. Zo voorkom dat geuren snel gewoon voor je worden en dat je ze al snel zelf niet meer ruikt.

image
De top 3 geuren voor september. De keuze van B4men!

De Top 3 geuren voor september.

Nu is het maken van lijstje altijd lastig omdat ik natuurlijk niet alle geuren heb geroken die er op de markt verkrijgbaar zijn maar dit is mijn top 5 geuren die ik op dit moment graag draag.

1. Yves Saint Laurent La Nuit De L’Homme L’Intense. Het is waarschijnlijk ook de geur met de langste naam maar die doet hij dan ook wel eer aan. Dit is voor mij echt de meest complexe en bijzondere geur van dit moment. De geur is heel erg sensueel zonder heel aanwezig te zijn. Ik val op zware geuren en deze is verrassend licht en fris. Maar door de complexiteit heeft hij iets heel bijzonders. Wel moet je oppassen dat je niet overdrijft met opbrengen, er zitten scherpe randjes aan de geur die bij overdaad de geur juist kapot maken. Geur noten van Yves Saint Laurent La Nuit De L’Homme L’Intense: Iris, vanille en tonkabonen

image
Yves Saint Laurent La Nuit De L’Homme L’Intense.

2. Hugo Boss The Scent. Hugo Boss laat met The Scent een heel nieuwe kant van zichzelf zien. Van zakelijk en stoer gaan ze naar super sensueel, toch heeft The Scent wel de echt Boss touch. De geur is super zoet, intens en complex. Deze geur doe je op wanneer je gaat daten of je een romantische avond hebt gepland. De bijzondere ingrediënten komen van afrodisiaca over heel de wereld en moet jou door deze geur onweerstaanbaar maken. Ik draag hem nu alweer een paar weken en ik hoef de vrouwen niet van mij af te slaan, toch krijg ik wel veel complimenten als ik de geur draag. Geur noten van Hugo Boss The Scent: Gember, Maninkafruit, chocolade, Lavendel en Leer

image
Hugo Boss The Scent.

3. karl Lagerveld Private Klub. De geur heeft qua naam en flacon iets excentrieks meegekregen en dat komt in de geur zelf erg mooi uit. De geur opent fris met noten van citrus maar daar doorheen komen gelijk zeer kruidige geurnoten naar voren. Na verloop van tijd blijft er een erg mooie balans tussen het frisse citrus, het excentrieke kruidige en de diepe hout tonen. Een bijzondere geur maar als klein minpuntje heeft dat hij door het balans ook wel weer snel wend.

image
karl Lagerveld Private Klub.

De top 3 geuren waarmee je de nazomer kan beginnen

Deze geuren hebben door het spelen met sensualiteit en toch ook nog het frisse van de zomer het ideale karakter voor een mooie nazomeravond. Mijn nazomer kan beginnen, lange mooie zwoele avonden die langzaam al weer donker worden.

image
De top 3 geuren voor september. De keuze van B4men!
Written by
Jan Willem Huffmeijer

Als barbier ben ik al heel veel jaar bezig om mannen letterlijk mooier te maken. Via mijn blog B4men probeer ik niet alleen je haar mooier te maken maar ook je leven. Mijn passie voor uiterlijke verzorging combineer ik graag met de innerlijke verzorging. Ik schrijf graag over de onderwerpen die jij leest. Veel plezier op mijn blog voor mannen.

View all articles
Leave a reply
1 comment
Written by Jan Willem Huffmeijer