MuziekMuziek

B4men.nl gaat naar de Dominicaanse Republiek.

Nee, ik ga niet op vakantie! Deze trip wordt heel hard werken voor mij 😉

Kaart-van-Dominicaanse
B4men.nl reist heel de Dominicaanse Republiek rond voor Davidoff Sigaren.

 

Wat gaat er gebeuren op de Dominicaanse Republiek

Ik ben vanwege het succes van de blog uitgenodigd door Davidoff Cigars om bij hen op de Dominicaanse Republiek te komen kijken.  Ik heb denk dat ik een seconde of drie heb moeten nadenken of ik dit wel zou doe. Alleen toen het eenmaal rond was, liep ik gelijk op tegen een groot probleem van mij en dat is een ongelofelijke vliegangst….echt, ik heb serieus getwijfeld. Ik heb echter besloten dat ik mijn angst, deze mooie trip niet ga laten afnemen. Dus zaterdagmorgen om 9:30 zit ik in het vliegtuig op weg naar de Dominicaanse Republiek. Waarom B4men.nl hiervoor is uitgenodigd?? Natuurlijk is het bereik van de blog inmiddels zo groot dat het voor bedrijven interessant is geworden, maar voor een merk als Davidoff is wel meer nodig dan dat. Mijn blog staat voor puur genieten, of het nu mooie producten zijn of een mooie whisky, het draait om de dingen die het leven mooier en lekkerder maken. Dat is wel interessant voor Davidoff, reden genoeg dus, om mij en dus ook jullie eens uitleg te geven over waar Davidoff voor staat en hoe zij tot de kwaliteit van de sigaren komen.

davidoff logo

Het roken van sigaren

Ik ben niet tegen roken, ik heb zelf jaren zwaar gerookt(pakje per dag) en ben inmiddels alweer 4 jaar gestopt. Echter gestopt met sigaren roken ben ik niet, maar deze rook ik alleen op bijzondere momenten. Bij mij staat het roken van een sigaar gelijk aan puur genieten. Ik ga op een mooie zomeravond, ik mag niet binnen roken en buiten in de kou staan is voor mij geen genieten, heerlijk voor zitten met een goed glas whisky en een paar goede vrienden. Op deze manier kan ik echt genieten van een mooie sigaar. Ik ga jullie ook op deze manier in het verhaal meenemen. Ik ga het roken absoluut niet propaganderen, maar er zijn grote verschillen tussen het roken van een aantal sigaretten per dag en een paar sigaren per jaar.

davidoff sigaar

Het programma

Ik heb op de Dominicaanse Republiek een pittig programma voor de boeg met heel veel lekker eten, zon en sigaren….tja, het leven van een blogger is soms heel zwaar. Natuurlijk is het ook echt gewoon serieus werken. Ik heb een paar heel mooie uitstapjes, waarin Davidoff ons alle ‘ins en outs’ van het sigaren maken en roken gaat laten zien. Ik ga jullie hier dus ook echt in meenemen doormiddel van video verslagen op mijn YouTube kanaal. Ook via Instagram zal er veel voorbij komen en natuurlijk de geschreven verslagen op de blog. Kortom, het wordt een super mooie reis die jullie op de voet kunnen volgen.

Volg B4men.nl op reis

Via de blog: www.b4men.nl

Via Youtube: Kanaal B4men.nl vergeet niet te abonneren om niets te missen.

camp-david-ranch-hotel
Camp David een van de mooiste restaurants op de Dominicaanse Republiek. Hier ga ik woensdag dineren.

Via Instagram: B4men.nl Algemene Bannerset Image Banner 160 x 600m

Written by
Jan Willem Huffmeijer

Als barbier ben ik al heel veel jaar bezig om mannen letterlijk mooier te maken. Via mijn blog B4men probeer ik niet alleen je haar mooier te maken maar ook je leven. Mijn passie voor uiterlijke verzorging combineer ik graag met de innerlijke verzorging. Ik schrijf graag over de onderwerpen die jij leest. Veel plezier op mijn blog voor mannen.

View all articles
Leave a reply
2 comments
Written by Jan Willem Huffmeijer