MuziekMuziek

Hugo, een heerlijk zomerse cocktail

De Hugo, Heerlijk frisse cocktail

DSC04526
Hugo, cocktail by B4men.nl

 

Hugo is een een heerlijk zomerse cocktail wat momenteel veel populariteit wint op de Nederlandse terrassen. Van origine komt deze cocktail uit de regio Trentino Zuid Tirol. Deze cocktail is heerlijk fris en prikkelend en een tikje zoet. Het wordt gemaakt met vlierbloesemsiroop, prosecco en bruisend water, heel simpel en zo klaargemaakt, ideaal dus op een warme dag…want je drinkt deze cocktail ijs en ijskoud!!!

DSC04525
Hugo, cocktail by B4men.nl

Wat heb je nodig voor 1 glas Hugo:

-35 ml vlierbloesemsiroop

-125 ml prosecco

-40 ml bruisend bronwater

-verse muntblaadjes

-schijfje limoen

-ijsblokjes

Hoe maak je het klaar:

1. Neem een groot glas en schenk hier de vlierbloesemsiroop in.(ik heb de st germain gebruikt, is geen siroop en daardoor is hij iets zuurder)

2. Voeg de prosecco en het bruisend bronwater toe en roer dit goed door.

3. Vul het glas met flink wat ijsklontjes en garneer het met wat verse muntblaadjes en een schijfje limoen.

 

Er zijn ook tegenwoordig kant-en-klare versies te koop, geen zin om het dus zelf te maken neem een kijkje bij je slijter.

 

 

 

Written by
Jan Willem Huffmeijer

Als barbier ben ik al heel veel jaar bezig om mannen letterlijk mooier te maken. Via mijn blog B4men probeer ik niet alleen je haar mooier te maken maar ook je leven. Mijn passie voor uiterlijke verzorging combineer ik graag met de innerlijke verzorging. Ik schrijf graag over de onderwerpen die jij leest. Veel plezier op mijn blog voor mannen.

View all articles
Leave a reply
Written by Jan Willem Huffmeijer