MuziekMuziek

B4men.nl gaat vloggen (video bloggen) het eerste filmpje!!

B4men.nl is toe aan een nieuwe stap. Een stap die ik graag al eerder had willen maken, gaat nu echt gebeuren! B4men.nl gaat Vloggen………??hahaha… ja Vloggen, de vrouwen zijn inmiddels al aardig bekend met dit fenomeen en de jongeren zeker ook. Het gaat om video bloggen ofwel bloggen op beeld. Ik ga tegen jullie praten in plaats van schrijven.

Waarom b4men.nl gaat vloggen.

Ik speel eigenlijk al veel langer met de gedachten om dit te gaan doen. Het maakt de blog namelijk veel persoonlijker en ik kan heel andere dingen gaan laten zien. Ik heb alleen altijd gedacht dat het heel veel tijd en heel veel geld zou kosten om deze video’s te gaan maken. Als ik iets doe dan wil ik het voor honderd procent goed doen…..geen half werk. Voor een goede en professionele opnamen is veel tijd en geld nodig en ik mis beide..hahaha. Het idee ging dus al snel in de koelkast en heel eerlijk ik was er opzich ook best huiverig voor, het is niet niets om opeens tegen een camera te moeten gaan praten. Ik ben bij mij in de barbershop het idee van het vloggen eens bij mensen gaan neerleggen, om eens te peilen wat zij hiervan zouden vinden. De meest gehoorde reactie was eigelijk heel positief, mannen zouden het inderdaad wel leuk vinden. De volgende vraag was duidelijk, hoe zou ik dit dan moeten gaan doen?? Professioneel of gewoon op een huis tuin en keuken manier………wat schetste mijn verbazing, mensen vinden het veel leuker als het zo persoonlijk mogelijk is en dus op de huis tuin en keuken manier. Dan was er voor mij dus geen reden meer om het niet meer te gaan doen.

De drempel over

Het praten tegen een video of webcam is een heel andere discipline dan dat ik gewoon stil kan schrijven. Ik moet dus een aardige drempel over om het te gaan doen. Ik heb er een aantal nachten over wakker gelegen en mijn tekst wel 1000 keer in mijn hoofd proberen op te zeggen. hahaha, waar je je al niet druk om kan maken!!! Uiteindelijk is het gelukt, het resultaat ga ik hieronder plaatsen. Ik hoop dat jullie het leuk vinden en dat het b4men.nl nog weer een stap verder kan brengen.

Mijn eerste Vlog!

 

 

Written by
Jan Willem Huffmeijer

Als barbier ben ik al heel veel jaar bezig om mannen letterlijk mooier te maken. Via mijn blog B4men probeer ik niet alleen je haar mooier te maken maar ook je leven. Mijn passie voor uiterlijke verzorging combineer ik graag met de innerlijke verzorging. Ik schrijf graag over de onderwerpen die jij leest. Veel plezier op mijn blog voor mannen.

View all articles
Leave a reply
Written by Jan Willem Huffmeijer