MuziekMuziek

Hoe goed te wassen met een 2 in 1 shampoo.

Deze keer gaan we wat dieper in op het wassen van het haar. Er bestaan heel erg veel vooroordelen en misverstanden over het wassen van het haar. Daarom geef ik jullie graag wat meer uitleg in dit artikel en in het filmpje wat erbij hoort. Dit artikel is ontstaan in samenwerking met Head and Shoulders en aangezien dit één van die merken is waar heel veel vooroordelen over bestaan, was het voor mij een goed moment om dit eens met jullie te delen.

Schermafdruk 2016-05-23 13.22.16

 

Head and Shoulders

Allereerst eens over Head and Shoulders, ik sta volledig achter het merk en was regelmatig mijn haar en hoofdhuid met deze shampoo. Ik heb namelijk helaas erg veel last van schilfers. Binnen de wereld van de kappers en barbiers is het eigenlijk “not done” en wordt je vaak aangeraden om met andere shampoo te wassen. Ik heb werkelijk bijna alle merken geprobeerd en er is geen shampoo zo effectief voor mij tegen mijn schilfers. Ik heb dit ook al eerder op de blog verteld zonder dat hier sprake was van een samenwerking. Het is dus een oprechte mening.

head and shoulders 2 in 1

Wassen met een 2 in 1 shampoo

Waarom is het wassen met een 2 in 1 shampoo nu zo handig. Inkoppertje…. je hebt maar 1 product nodig! De shampoo’s van tegenwoordig zijn zo ver ontwikkeld dat je prima iedere dag je haar hiermee kan wassen. Echter uit ervaring weet ik ook dat iedere dag wassen met alleen maar een shampoo je haar wat kan uitdrogen. Extra verzorging is dus zeker wenselijk. Nu kan je als man natuurlijk de conditioner van je vrouw in je haar stoppen maar ideaal is dat natuurlijk niet. Die conditioner is het laatste product wat je in je haar stopt en is toch wel jammer als je de hele dag naar bloementjes ruikt. Head and Shoulders heeft een 2 in 1 shampoo die lekker ruikt en die geen extra handeling en fles oplevert. Hahaha we zijn immers mannen en we maken het ons zo gemakkelijk mogelijk toch.

Zo gebruikt ik de Head and Shoulders 2 in 1 Shampoo

*Advertorial
Written by
Jan Willem Huffmeijer

Als barbier ben ik al heel veel jaar bezig om mannen letterlijk mooier te maken. Via mijn blog B4men probeer ik niet alleen je haar mooier te maken maar ook je leven. Mijn passie voor uiterlijke verzorging combineer ik graag met de innerlijke verzorging. Ik schrijf graag over de onderwerpen die jij leest. Veel plezier op mijn blog voor mannen.

View all articles
Leave a reply
5 comments
  • Beste kappertje, ik gooi zeker mijn geloofwaardigheid niet ten grabbel. Ik gebruik al jaren Head en Shoulders, zoals ik ook al uitleg in het artikel. Het is kortzichtigheid van een hoop mensen en een misvatting vanuit het verleden dat H&S een slechte shampoo zou zijn. Maar ieder zijn menig natuurlijk!

  • hey,
    ik ben mijn haar aan het laten groeien. Ik heb een grove slag in mijn haar. Als ik mijn haar van boven naar beneden trek komt het tot net boven mijn mond. mijn zijkanten zijn 2 a 3 cm. Alleen weet ik op het moment niet zo goed meer in wat voor model ik mijn haar moet doen. hopelijk heb jij tips voor een model tijdens het groeien.
    Groetjes.

  • Wat een vreselijke geld wolf moet jij zijn. Serieus, laten we de klant met roos naar de Kruidvat sturen,……PANNEKOEK????

  • Beste Patrick Verhoef, Misschien ben ik die geld wolf wel helemaal niet zo. Had ik geen geldwolf geweest als ik de producten had aanprijst die ze bij jou in de salon voor veel geld kunnen kopen?? En als je eens een kijkje in mijn zaak en boekhouding wilt hebben om te zien wat voor geldwolf ik ben dan is dit bijdeze een uitnodiging. Kan je een pannenkoekje mee-eten.

Written by Jan Willem Huffmeijer