MuziekMuziek

Review Sun Bum shampoo en conditioner

Sun Bum shampoo en conditioner online te koop in de B4men Webshop

Review Sun Bum shampoo en conditioner. Vandaag een review over een product waar ik sinds april kennis mee heb gemaakt en inmiddels ook al flink mee werk in de B4men Barbershop.

Als barbier kijk ik natuurlijk snel door een toffe verpakking heen. Ik ben juist op zoek naar producten die echt wat anders bieden dan de producten die ik al ken. Sun Bum is echt een merk wat totaal iets anders bied dan de merken die ik ken in de haarverzorging voor mannen.

Sun Bum shampoo en conditioner

Sun Bum is een merk wat ontstaan is in Amerika en komt voor uit de surfcommunitie. Dit zie je niet alleen terug in de toffe verpakking maar ook in de manier waarop deze shampoo en conditioner zijn gemaakt.

De producten zijn vegan, vrij van allerlei slechte ingrediënten (zoals sulfaten en parabenen) en ze beschermen de oceanen. Naast deze mooie voordelen zijn de producten gewoon ook heel erg fijn in gebruik. Ze ruiken heerlijk, zijn zacht in gebruik en voelen heerlijk in je haar.

Wat vind ik als barbier van de ingrediënten

Als barbier kijk ik altijd naar de ingrediënten en de werking van een shampoo of conditioner. Het is erg belangrijk om hier goed naar te kijken zodat je niet alleen maar marketing koopt maar ook echt waar krijgt voor je geld.

Sun Bum is ook hierin echt een topper. Wij gebruiken thuis de shampoo en conditioner en vinden allemaal de producten erg fijn. Wij hebben allemaal een gevoelige huid en wij hebben vaak problemen met producten.

Dit zijn de ingrediënten van Sun Sum

Shampoo: De hoofdingrediënten zoals kokosolie, bananenextract en zonnebloemolie zorgen voor diepe voeding. Daarnaast hydrateerd de shampoo haar en hoofdhuid. Die Shampoo van Sun Bum is vrij van parabenen en sulfaten en is niet getest op dieren.

Conditioner: Hier komen dezelfde tropische ingrediënten terug, met de toevoeging van quinoaproteïne. Quinoa is een rijke bron van aminozuren die je haar versterken, dus je krijgt zowel hydratatie als kracht.

Als je net als ik, veel tijd buiten doorbrengt zul je de UV-bescherming van deze producten waarderen. Dit is cruciaal om kleurvervaging en beschadiging door de zon te voorkomen.

Zo gebruik je de Sun Bum shampoo en conditioner

Het gebruik van een shampoo en conditioner is voor mannen net zo belangrijk als voor vrouwen. Ook mannenhaar heeft verzorging nodig en vraagt om bescherming.

Het aanbrengen van shampoo gaat als volgt:

 • maak het haar nat
 • breng een beetje shampoo aan
 • spoel de shampoo goed uit
 • breng opnieuw een beetje shampoo aan (deze keer zal hij nog beter schuimen)
 • laat deze keer 1 minuut intrekken
 • spoel de shampoo goed uit

Tip! Voor iedereen die graag koud doucht of dit graag zou willen doen. Wanneer je conditioner met koud water uitspoelt geeft deze nog meer glans aan je haar.

Het aanbrengen van Sun Bum conditioner gaat als volgt:

 • wanneer de Sun Bum shampoo goed is uitgespoeld
 • breng een beetje conditioner aan
 • verdeel de conditioner goed over het haar
 • laat het 3 tot 4 minuten goed intrekken
 • spoel de conditioner goed uit

Verschil tussen shampoo en conditioner?

Shampoo en conditioner zijn echt twee totaal verschillende producten. Ze lijken in basis wel iets op elkaar maar hebben een totaal verschillende werking.

Shampoo is echt een schoonmaker van het haar en hoofdhuid. Dit is best heel lastig want de van natuurlijke aanwezige vetten op je haar en huid zijn ook belangrijk voor de bescherming van je haar en hoofdhuid.

Er moet dus een hele goede balans zijn tussen het wassen en niet te agressief zijn voor je huid en haar.

Conditioner is een echte beschermer. Dit product moet je hoofdhuid en haar juist beschermen en voeden. Conditioner zorgt voor voeding en vocht. Het geeft je haar meer glans en maakt je haar beter doorkambaar.

Sun Bum in de B4men Webshop

De in mijn ogen echt heel fijne Sun Bum shampoo en conditioner zijn te verkrijgen in de B4men Barbershop en De Sun Bum Shampoo en conditioner Online te koop in de B4men Webshop

Written by
Jan Willem Huffmeijer

Als barbier ben ik al heel veel jaar bezig om mannen letterlijk mooier te maken. Via mijn blog B4men probeer ik niet alleen je haar mooier te maken maar ook je leven. Mijn passie voor uiterlijke verzorging combineer ik graag met de innerlijke verzorging. Ik schrijf graag over de onderwerpen die jij leest. Veel plezier op mijn blog voor mannen.

View all articles
Written by Jan Willem Huffmeijer