SelectSelect

Het verzorgen van de contouren van mijn baard met Gillette Flexball.

Scheren, wat weet ik er nou van met zo’n baard, ik hoor het je denken. Nou, geloof mij dat een baard netjes houden net zoveel werk is als goed gladscheren. Natuurlijk kan ik ook mijn expertise als barbier inzetten als het gaat om scheermessen en het scheerresultaat. Ik kan jullie dus echt wel iets vertellen over een goede scheerbeurt. En die baard??? Nou, die baard van mij krijgt heel veel aandacht, liefde en de beste producten.

image

Baardverzorging

Voor het verzorgen van mijn baard gebruik ik trimmers die nodig zijn om de baard in vorm te zetten en voor de contouren gebruik ik momenteel de Gillette Flexball. Dit nieuwe scheersysteem van Gillette heeft een flexibele scheerkop. Door deze flexibele kop kan je zonder je daarvoor de meest gekke gezichten te trekken, de counteren van de baard bijwerken. Ik heb voor Gillette een filmpje gemaakt op mijn Instagram. Hierin laat ik zien hoe ik mijn contouren van de baard netjes houdt met de Gillette Flexball.

Zo heb je altijd nette baard contouren

De baard trimmen doe ik 1 keer per week, mijn contouren bijhouden doe ik iedere dag. Dit is belangrijk, omdat dit ervoor zorgt dat je baard er altijd netjes uitziet. Ik zorg altijd dat ik na het douchen ga scheren, dit zorgt voor een zachtere huid en haren. Een beetje scheergel op de contouren aanbrengen en dit mengen met veel water, zo heb je goed zicht op de lijnen van de contouren die je scheert. Door de Flexball kan je het mes zijn werk laten doen en hoef je tijdens het scheren niet mee te bewegen. Afsluiten met koud water en een beetje aftershave. Dit is mijn ritueel voor een nette en verzorgde baard.ย flexball 1flexball

 

*advertorial

Written by
Jan Willem Huffmeijer

Als barbier ben ik al heel veel jaar bezig om mannen letterlijk mooier te maken. Via mijn blog B4men probeer ik niet alleen je haar mooier te maken maar ook je leven. Mijn passie voor uiterlijke verzorging combineer ik graag met de innerlijke verzorging. Ik schrijf graag over de onderwerpen die jij leest. Veel plezier op mijn blog voor mannen.

View all articles
Leave a reply
Written by Jan Willem Huffmeijer