MuziekMuziek

Herfst Kapsels voor mannen. De trends voor najaar 2015.

Jawel we zitten alweer met één been in de herfst en de voorspellingen voor de komende dagen geven natuurlijk een hoop lekker weer…ahum!! Ik zit voor mijn gevoel pas halverwege de zomer, maar toen ik dat eens ging overdenken kwam ik tot mijn schrik erachter dat we over 4 maanden alweer bijna het jaar uit gaan. Sorry, de werkelijkheid is soms niet altijd leuk 🙂 Dat bracht mij echter wel weer op het idee om weer eens iets met de najaarsmode te gaan doen. Wat zijn de trends op haargebied voor mannen in de herfst 2015. Ik geef jullie graag weer wat inspiratie met welk kapsel jullie mannen deze herfst kunnen rondlopen.

Herfst Kapsels voor mannen 2015

De trendy kapsels voor de herfst 2015 zijn de losse kapsels. Inmiddels zijn we hier al een klein beetje aan het wennen. Er zijn steeds meer haarproducten die veel matter en dus natuurlijker ogen. De kapsels van de man worden dus langzaamaan steeds ruiger en minder gestyled. Meer over matte haarproducten vind je hier.

DSC02773
Hahaha zelf moet ik nog even wennen. Maar ook mijn herfst kapsel is zeker onderweg!

Written by
Jan Willem Huffmeijer

Als barbier ben ik al heel veel jaar bezig om mannen letterlijk mooier te maken. Via mijn blog B4men probeer ik niet alleen je haar mooier te maken maar ook je leven. Mijn passie voor uiterlijke verzorging combineer ik graag met de innerlijke verzorging. Ik schrijf graag over de onderwerpen die jij leest. Veel plezier op mijn blog voor mannen.

View all articles
Leave a reply
1 comment
  • Ik geloof dat mij zo’n kapseltje wel past als van Herfts Kapsels, Foto manudos .. zal maar weer ff gaan sparen voor wat meer volume 😉 😀

Written by Jan Willem Huffmeijer