MuziekMuziek

Mannen en tassen, gekke combi of modieus?

Mannen en tassen, ik heb het altijd erg gaaf gevonden, maar heel eerlijk moet ik wel bekennen dat ik ze leuk vond bij een ander. Ikzelf liep eigenlijk nooit met een tas. Ik was zo’n man die als hij wegging alle zakken volpropte of alles bij mijn vrouw in de tas gooide, die zit altijd zo vol, kan mijn zooi dus ook nog wel bij 😉

Mannen en tassen

Door de blog ben ik meer gaan reizen, ga ik vaker naar events en meetings en geef ik ook nog eens kapperstrainingen door heel het land. Dat betekende dat ik toch aan de tas moest. Ik ben mijzelf toen wat meer gaan verdiepen in tassen en dat is voor mij erg gemakkelijk. Mijn vrouw en schoonouders hebben een winkel in Sassenheim en verkopen hier heel veel tassen en lederwaren. Hoe mooi wil je het hebben? Ik ben, ook zal je het misschien niet geloven door mijn blog, toch nog wel conservatief en ik durf niet altijd gelijk uit de band te springen. De tas werd daarom een keurige, niet opvallende zwarte Kipling. Ideaal vanwege de vele vakken, maar natuurlijk alles behalve gedurfd. Toch heeft het mij nu gebracht dat ik als man ook met een tas durf te lopen. De tas is dus niet alleen maar leuk op een plaatje of bij een ander, ik draag zelf ook met grote regelmaat een tas.

Tassen voor mannen

Ik denk dat heel veel mannen hetzelfde ervaren als ik. Je ziet namelijk maar heel weinig mannen met tassen op straat en als je dan al tassen ziet bij mannen…..

tassen tassen 1

Dit is dus wat ik, sorry en ik hoop dat ik niet heel veel mannen ga beledigen, echt niet mooi vind. Ik zou dit zelf dus ook echt nooit dragen. Ik snap dat het heel handig is om een klein tasje bij je te hebben, maar van heuptasjes en die veel te kleine schoudertasjes is nog nooit een man sexy geworden. Wat voor tassen je dan wel kan dragen laat ik je graag zie aan de hand van een paar foto’s,  maar ik zal jullie eerst laten zien welke tassen ikzelf draag.

image
Sandqvist messenger bag
DSC02852
Lederen State of Art tas

DSC02820 DSC02853

Ik ga binnenkort de tassen beschrijven op de blog zodat je iets meer info krijgt over deze tassen.

Zo kunnen mannen tassen dragen

Tassen voor mannen. Foto Gevonden op tachkent
Foto Gevonden op tachkent
Tassen voor mannen. Foto Gevonden op blackfashion
Gevonden op blackfashion
Tassen voor mannen. Foto Gevonden op instagram
Gevonden op instagram
Tassen voor mannen. Foto Gevonden op vogue
Foto Gevonden op vogue
Tassen voor mannen. Foto Gevonden op gentlemenstie
Gevonden op gentlemenstie
Written by
Jan Willem Huffmeijer

Als barbier ben ik al heel veel jaar bezig om mannen letterlijk mooier te maken. Via mijn blog B4men probeer ik niet alleen je haar mooier te maken maar ook je leven. Mijn passie voor uiterlijke verzorging combineer ik graag met de innerlijke verzorging. Ik schrijf graag over de onderwerpen die jij leest. Veel plezier op mijn blog voor mannen.

View all articles
Leave a reply
Written by Jan Willem Huffmeijer