Disneyland Parijs laat zijn schurken Los.

Sprookjes zijn geweldig en bij Disney loopt het altijd wel goed af, de schurken en heksen worden altijd verslagen voordat zij echt kwaad kunnen doen. De traditie van Halloween begint nu toch na jaren van proberen eindelijk richting Europa over te waaien. Een aantal pretparken in onder andere Nederland hebben hier al een aantal jaar iets meegedaan, zij organiseerde speciale Halloween dagen vol enge dingen. Nu is Disneyland Parijs aan zet!! Wat, gaat Disneyland Parijs voor eng en spannend??? Ja en op een leuke manier ook!!

Maleficent

Disneyland Parijs Helloween maand

Ik heb al vaker wat leuke nieuwtjes over Disneyland Parijs geschreven op B4men.n,l ik ben naast vader en man namelijk zelf ook nog een klein ‘mannetje’ dat graag naar pretparken gaat. Mijn fantasie is altijd al groot geweest en een mooi pretpark als Disneyland is dus een geweldig park waar zelfs ik mij helemaal in kan verliezen. Ik heb eerlijk gezegd altijd wel moeite gehad het zoetsappige imago van Disney. Alles moet braaf, mooi en goed aflopen…..ik mis weleens de stoute kant in Disney. Vanaf 1 oktober tot 2 november gaat daar verandering in komen….Disney gaat voor boos(aardig)!! De manier waarop dit wordt aangekondigd is in mijn ogen zo niet Disney’s, dat ik het erg leuk vind om dat aan jullie te laten zien. De foto’s en het filmpje beloven niet veel goeds hahahaha!! Ik weet niet of het mij gaat lukken om het met eigen ogen te gaan bekijken, ik ben immers afgelopen zomer in Disneyland Parijs geweest. ย Het blijft toch wel een kostbare onderneming….maar ik twijfel wel!! Ik denk dat het wel weer een leuke en andere kijk op Disneyland is. Ga jij als lezer nu wel naar Disneyland Parijs in deze periode, laat het mij dan even weten en dan kan ik later misschien wel een paar leuke foto’s van jou op mijn blog plaatsen. Hier staat dan natuurlijk ook iets leuks tegenover. ๐Ÿ˜‰ Ook Disneyland vindt het leuk om te zien wat er gebeurt op social media over deze actie….plaats je berichten met de #GangHelloween en laat weten wat je van deze actie vindt.

Written by
Jan Willem Huffmeijer

Als barbier ben ik al heel veel jaar bezig om mannen letterlijk mooier te maken. Via mijn blog B4men probeer ik niet alleen je haar mooier te maken maar ook je leven. Mijn passie voor uiterlijke verzorging combineer ik graag met de innerlijke verzorging. Ik schrijf graag over de onderwerpen die jij leest. Veel plezier op mijn blog voor mannen.

View all articles
Leave a reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

1 comment
Written by Jan Willem Huffmeijer