MuziekMuziek

Zomerfeest met de Heineken The Sub.

Stel je eens voor, zonnetje, 30 graden op de meter en de BBQ staat aan. Geen verkeerd beeld toch? Zeker nu de de zomer in alle hevigheid is losgebarsten, is dit geen waanbeeld, meer maar gewoon de lekkere waarheid. Nu mist hier natuurlijk nog een lekker biertje bij om het plaatje helemaal geniaal te maken. Uiteraard vier je dit soort avondjes nooit alleen, met een paar goede vrienden is mijn zomeravond ge-upgrade tot één van de betere avonden van het jaar

Heineken The Sub

Toch is dat biertje nu juist een probleem tijdens de BBQ. Een kratje bier neemt veel te veel ruimte in de koelkast in, waar juist het BBQ vlees moet liggen. Voor mij is de oplossing The Sub van Heineken. Hiermee tap je zelf een lekker ijskoud biertje en hij staat prima op het aanrecht, tuintafel of buitenkeuken (het is maar een idee). Wat voor mij echt een pluspunt is, is dat er veel verschillende lekkere biertjes van over heel de wereld op de tap kunnen. Ja, ik heb ze allemaal geprobeerd;-) Mijn favorieten op de tap zijn Affligem Blond, Tiger, Brand Weizen en uiteraard het Italiaanse biertje Baffo D’Oro wat gouden snor betekend!!

DSC07865

The sub is voor mij echt een goede oplossing en vervangt bij mij alle losse flesje van verschillende  soorten biertjes. Ook de oude Beertender is door The Sub vervangen, er is nu trouwens een leuke cashback actie. (is toch weer mooi meegenomen)

Voor meer info en voor het bekijken van het hele assortiment Torps (de naam voor de bierfusten) kijk op de site. klik hier

Schermafdruk 2015-07-01 13.48.49

*sponsored

Written by
Jan Willem Huffmeijer

Als barbier ben ik al heel veel jaar bezig om mannen letterlijk mooier te maken. Via mijn blog B4men probeer ik niet alleen je haar mooier te maken maar ook je leven. Mijn passie voor uiterlijke verzorging combineer ik graag met de innerlijke verzorging. Ik schrijf graag over de onderwerpen die jij leest. Veel plezier op mijn blog voor mannen.

View all articles
Leave a reply
Written by Jan Willem Huffmeijer