MuziekMuziek

Balmain Homme een bijzonder modieuze geur.

balmain

Balmain is een modehuis dat zich graag laat inspireren door nieuwe jongere generaties. Reizen en het nachtleven zijn grote inspiratie bronnen. Ik ben erg benieuwd of Balmain deze interpretatie van mode ook goed kan overbrengen doormiddel van een geur. Bij het uiterlijk van de flacon Balmain Homme is het in ieder geval gelukt. De flacon is een echte eyecatcher, de bijna militaristische look spreekt mij direct aan. Ik weet niet of ik het mooi vind, maar het valt mij wel gelijk op. Aangezien ik een fan ben van krachtige geuren heeft hij door deze uitstraling gelijk mijn aandacht. Tijd dus om de geur eens te gaan testen.

image

Balmain Homme

Het eerste wat mij opvalt is de kracht van fris. Ik zal even uitleggen wat ik hiermee bedoel. Ik heb altijd geroepen dat ik niet zo van die hele frisse geuren houd. Ik ben iemand die graag een krachtige en aanwezige geur wil dragen. Balmain Homme is een super frisse geur gecombineerd met veel kruiden en dat geeft de frisheid iets bijzonders. Deze frisheid kan ik dus wel goed waarderen. De eerste geurtoon die het parfum zijn frisheid geeft, is van bergamot, aangevuld met kruiden als nootmuskaat en saffraan. Na een paar minuten veranderd de geur en neemt de frisheid iets af. De kracht van de geur komt nu erg naar voren met tonen als leer en vioolblaadjes. Na de frisheid en de kracht komt er een sensuele rust in het parfum. De balans in de Balmain Homme wordt gevormd door cederhout, tonkabonen en mos. Het bijzondere van deze geur is voor mij het toch goed overeind blijven van de frisse eerste tonen ten opzichte van de zware tonen. Het geeft deze geur iets excentrieks, deze geur is zeker niet voor iedereen.

image image

Balmain Homme verkijgbaarheid

*Balmain Homme is vanaf 1 augustus bij de luxe parfumerieën verkrijgbaar. Kan je niet wachten, wat ik goed kan begrijpen, dan is de geur tot die tijd exclusief verkrijgbaar bij de Bijenkorf. Balmain Homme is verkrijgbaar is een 60ml verpakking en deze kost €56,-. De Balmain Homme is er ook in een 100ml verpakking en kost €80,- . Beide zijn een Eau de Toilette. Tevens is er een deo stick verkrijgbaar van 75gr. deze kost €25,-

Balmain-Homme-Fragrance-Ad-Eniko-Mihalik

 

* dit product heb ik opgestuurd gekregen

Written by
Jan Willem Huffmeijer

Als barbier ben ik al heel veel jaar bezig om mannen letterlijk mooier te maken. Via mijn blog B4men probeer ik niet alleen je haar mooier te maken maar ook je leven. Mijn passie voor uiterlijke verzorging combineer ik graag met de innerlijke verzorging. Ik schrijf graag over de onderwerpen die jij leest. Veel plezier op mijn blog voor mannen.

View all articles
Leave a reply
Written by Jan Willem Huffmeijer