B4men is 3 jaar en trakteert!! Winnaar Instagram en de nieuwe actie voor Youtube.

Het wordt weer spannend!!!! Wie wint deze keer het Ultieme mannenpakket van B4men.nl?? Zoals jullie hebben kunnen volgen is afgelopen week de eerste winnaar bekend gemaakt. Aran was de gelukkige. Gisteren was ik samen met Marie Louise op een te gek festival, Beards for Down. Hier heb ik samen met Evert mogen knippen voor dit goede doel!! Super tof om hier alle mannen met, maar ook zonder baard, te hebben kunnen voorzien van een mooie baard en/of kapsel. Hier kwam ook Aran zijn pakket in ontvangst nemen. Hij was er super blij mee en erg onder de indruk 🙂

image

Nu gaan we de volgende actie starten! Namelijk die op het Youtube kanaal.

Voor het Ultieme Mannenpakket van onze Youtube actie, is het volgende belangrijk. Lees de opdracht goed, want dit wordt gecheckt.

  • Wordt abonnee van ons Youtube Kanaal (als je dit al bent, dan is deze stap voor jou niet nodig)
  • Deel het filmpje op jouw Facebook pagina
  • Vertel ons het antwoord op de volgende vraag: Het Ultieme Mannenpakket voor het Youtube kanaal bevat een echt liefhebbers ding, wat niet in de andere pakketten heeft gezeten. Vertel ons in de comments onder het filmpje (dus op youtube!) wat dit product is.

image

Dan nu de bekendmaking van de winnaar van het Instagram Pakket!

Ik kan natuurlijk geen tromgeroffel in het bericht plaatsen, dus bedenk die er zelf maar even bij!! De winnaar van het B4men Ultieme Mannenpakket voor Instagram is geworden………………Bram Arend!! Gefeliciteerd Bram, er wordt zo snel mogelijk contact met jou opgenomen om een afspraak te maken wanneer je het pakket kunt komen ophalen. Voor de niet winnaars, sorry maar doe snel mee aan het Youtube pakket. Volgende week zondag wordt de laatste winnaar bekend gemaakt.

Written by
Jan Willem Huffmeijer

Als barbier ben ik al heel veel jaar bezig om mannen letterlijk mooier te maken. Via mijn blog B4men probeer ik niet alleen je haar mooier te maken maar ook je leven. Mijn passie voor uiterlijke verzorging combineer ik graag met de innerlijke verzorging. Ik schrijf graag over de onderwerpen die jij leest. Veel plezier op mijn blog voor mannen.

View all articles
Leave a reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

1 comment
Invalid OAuth access token.
Written by Jan Willem Huffmeijer