MuziekMuziek

Hanz de Fuko, jong en kleurrijk.

Ik ben laatst door Moquer benaderd met de vraag of ik de producten van Hanz de Fuko zou willen uitproberen. Dat zijn kansen die ik niet laat schieten natuurlijk. Helaas heb ik geen grote verpakkingen gekregen dus de verpakking kan ik jullie niet zelf laten zien. Ik heb wel de producten in samples gekregen dus ik kan jullie wel alles over de producten vertellen. Deze producten heb ik gekregen: scheme cream, hybridized wax, modify pomade, sponge wax en quicksand.

Fuko_6

De producten van Hanz de fuko

hanz_de_fuko_quicksand-Quicksand, bizar product. In de pot voelt het eerder een beetje nattig of vettig eenmaal in je haar of op je handen droogt deze op en verandert hij in een soort van stroeve beachachtige substantie. Sorry dat ik zo vaag ben hoor, maar het is ook echt een vaag product. hahaha Het geeft super veel volume op nat haar en structuur op droog haar. Minpuntje is de geur, ook die is bijzonder en heel aanwezig.

 

hanze_de_fuko_sponge_wax-Sponge wax, een lekkere wax voor de natuurlijke look die wel stevigheid nodig heeft maar niet heel aanwezig moet zijn. Flexibel en prettig te restylen, iets waar je van moet houden is de matte finish. Wanneer je meer glans wenst kun je beter gaan voor de pomade. De geur is zoet maar veel minder aanwezig dan die van de quicksand.

 

hanz_de_fuko_modify_pomade-Modify pomade, een super lekkere pomade. Het grootste voordeel van deze pomade is dat hij in het haar totaal niet zwaar of vet is. Hij is makkelijk uit te wassen. De modify pomade geeft veel glans. De geur van dit product is een heel stuk lekkerder, de geur is fris met tonen van citrus.

 

hanz_de_fuko_scheme_cream-Scheme cream, dit product is nou echt zo’n product dat je altijd kan gebruiken. Geeft lichte glans, geeft lekkere structuur aan het haar en is gemakkelijk uit het haar te wassen. Op zoek naar een product wat de perfecte out of bed look kan creëren??? zoek niet verder, dit is hem!! Minpunten hahaha niet echt gewoon een top product en als ik dan toch moet zeuren….. had het een andere naam gegeven. Ik snap deze naam niet ‘scheme’ het klinkt eerder een beetje vies hahaha.

 

hanz_de_fuko_hybridized_wax-Hybridized wax, deze wax is mijn favoriet. Sterk en flexibel met een mooie glans en toch op waterbasis. Veel producten met dezelfde eigenschappen zijn altijd moeilijk uit wasbaar, deze wax spoel je zo uit je haar. Ook de kleur en geur zijn geweldig. Super product!! Geen minpunten gewoon het kopen waard.

 

Kortom ben jij op zoek naar leuke en mooie producten die boven leuke vooral heel goed zijn. Kijk eens rond op de site van Moquer klik hier.

cropped-David_Beckham_Hairstyle_Hanz_de_Fuko_Quicksand

Written by
Jan Willem Huffmeijer

Als barbier ben ik al heel veel jaar bezig om mannen letterlijk mooier te maken. Via mijn blog B4men probeer ik niet alleen je haar mooier te maken maar ook je leven. Mijn passie voor uiterlijke verzorging combineer ik graag met de innerlijke verzorging. Ik schrijf graag over de onderwerpen die jij leest. Veel plezier op mijn blog voor mannen.

View all articles
Leave a reply
7 comments
 • Hallo,

  Ik heb ff een vraagje. Ik heb van nature vrij dun haar. Welke van deze geeft het meeste volume, texture en een goede hold? Weet je dat ook toevallig. Of is er iets van een sea-salt spray of powder play o.i.d. nodig om het haar net ff wat extra’s te geven.

  Vriendelijke groeten van een grote fan, van deze website!

 • Welke echt heel veel volume geeft is de Quicksand!! Echt briljant spul.

 • Super! Dankjewel voor de tip. Heb je trouwens ook ervaring met de producten van Hairbond, zoals de shaper of moulder?

 • @Tremaine Ik kan Hairbond Moulder enorm aanraden. Ik heb zelf ook heel dun haar en ik merk dat als ik na het wassen zee-zout spray erin spuit, het dan droogföhn en vervolgens af maak met de Moulder ik een stuk dikker haar heb!

 • @Rob Oke bedankt voor de info! Zou je mij kunnen vertellen van wat voor merk het zee-zou spray is? Of maakt dat niet zo veel uit?

 • Er staat een artikel online over de producten van Hairbond…ik ben zelf ook erg te spreken over de Moulder, maar ze hebben ook een shaper en die is net eventjes wat steviger. Hier een link naar het artikel:https://www.b4men.nl/?p=2134

 • Ik kijk al een tijdje met een luikend oog naar de Hanz de Fuko haarstylings producten.
  Wat ik me afvraag is de Quiksand bijvoorbeeld ook fijn te gebruiken bij dik haar? Ik gebruik nu wel vaker de Clay van Got2b en die wordt echt mega stroef, zelfs zo stroef dat het haar neigt te klitten en je dus je haren uit je hoofd trekt wil je ze wassen.
  Is dat ook het geval net Quiksand? Of is een ander Hanz de Fuko product dan beter?

  Tnx! Groeten

Written by Jan Willem Huffmeijer