Gastschrijvers op B4men.nl

Gastschrijvers op B4men.nl??

Zoals ik al eerder aan jullie heb medegedeeld gaat er het een en ander veranderen! Een van die veranderingen is mijn logo geweest (daarvoor dank Annemarie Harting). Ook had ik aangekondigd dat ik zo af toe gebruik ga maken van gastschrijvers. Deze gastschrijvers zijn voor mij van grote waarde. Ik kies mijn gastschrijvers natuurlijk met erg veel zorg uit. Zij kunnen jullie en mij weer nieuwe dingen leren en zij verstaan hun vak!!!

 

Jos Huffmeijer

Jos Huffmeijer
Jos Huffmeijer

 

Jos Huffmeijer (mijn vader) is ambassadeur voor Remy Martin in Nederland en heeft een bedrijf dat voorziet in proeverijen en masterclasses genaamd Le Nez Promotion. Jos Huffmeijer heeft zich in twintig jaar opgewerkt tot de top in Nederland als het gaat om cognac. De passie is niet alleen bij cognac gebleven ook andere mooie dranken hebben zijn aandacht. Hij zal veel van de diepere artikels over dranken voor zijn rekening nemen en jullie meenemen in de wereld van de drank.

 

Peter Bootsma

peter bootsma
Peter Bootsma

 

Peter Bootsma behoord tot de Nederlandse top van het BBQen en heeft een BBQ cateringbedrijf genaamd cateringenco. Natuurlijk mag op mijn site de BBQ  niet ontbreken. Mannelijker ga je het niet krijgen, spelen met grote stukken mooi vlees en vuur!! Ik heb Peter bereid gevonden om zo af en toe een mooi recept voor jullie uit te werken, om zo een kijkje in de BBQ keuken te krijgen.

Written by
Jan Willem Huffmeijer

Als barbier ben ik al heel veel jaar bezig om mannen letterlijk mooier te maken. Via mijn blog B4men probeer ik niet alleen je haar mooier te maken maar ook je leven. Mijn passie voor uiterlijke verzorging combineer ik graag met de innerlijke verzorging. Ik schrijf graag over de onderwerpen die jij leest. Veel plezier op mijn blog voor mannen.

View all articles
Leave a reply
Written by Jan Willem Huffmeijer