MuziekMuziek

Ga jij naar Martin Scorsese in EYE Filmmuseum Amsterdam?? Win-Actie B4men.

Nog niet heel lang geleden heb ik jullie al kennis laten maken met een te gekke tentoonstelling van EYE Filmmuseum Amsterdam over Martin Scorsese. Dit krijgt nu een te gek vervolg met een toffe win-actie. Ik mag namelijk 3×2 kaarten verloten onder mijn lezers. Heb je mijn vorig artikel gemist lees het dan hier terug. Waarom is deze tentoonstelling nu zo tof?

Martin Scorsese in EYE Filmmuseum Amsterdam 

Martin Scorsese staat niet alleen centraal met zijn eigen films maar EYE is veel dieper gegaan. Alles wat Martin Scorsese heeft geïnspireerd komt terug in deze tentoonstelling. Bijzondere films en muziek gekozen door Martin Scorsese zelf worden ook vertoont. Martin Scorsese is de grondlegger van de huidige manier van filmen. Voor ons heel normaal, echter in zijn tijd was het een grote verandering in de filmindustrie. Het filmen van “normale” mensen in hun soms beroerde situatie op een directe en heftige manier. Het komt door zijn heftige en harde jeugd als Italiaanse immigrant die belande in New York. Wat er verder allemaal voor nodig was om zijn films zo bijzonder maken ga ik niet verklappen maar dat moet je natuurlijk gewoon zelf gaan bekijken in EYE. Wie weet ben jij wel één van de gelukkige die van ons naar deze tentoonstelling kan.

Win-Actie voor 3×2 kaartjes naar EYE Amsterdam 

Super leuk om jullie deze keer een win-actie voor te schotelen wat weer even anders is dan anders. Ik hoop dat jullie dit net zo kunnen waarderen 😉 Wat moeten jullie doen voor de kaartjes?

  • Like de pagina van B4men (maar dat heb je natuurlijk allang gedaan)
  • Like het bericht op de B4men Facebookpagina

Wij maken dinsdagavond 25 juli 2017 3 winnaars bekend die samen naar EYE Amsterdam kunnen om deze tentoonstelling van Martin Scorsese te gaan bekijken. Wij zullen de winnaars bekend maken in dit artikel.

Written by
Jan Willem Huffmeijer

Als barbier ben ik al heel veel jaar bezig om mannen letterlijk mooier te maken. Via mijn blog B4men probeer ik niet alleen je haar mooier te maken maar ook je leven. Mijn passie voor uiterlijke verzorging combineer ik graag met de innerlijke verzorging. Ik schrijf graag over de onderwerpen die jij leest. Veel plezier op mijn blog voor mannen.

View all articles
Written by Jan Willem Huffmeijer