SelectSelect

Maak de smartphone duurzaam met een goed telefoonhoesje

telefoonhoes voor een duurzame telefoon bescherming

Maak de smartphone duurzaam

Een smartphone is een kostbaar apparaat die gebouwd is om jarenlang plezier van te hebben. Toch danken veel mensen hun smartphone voortijdig af. De Consumentenbond schat de gemiddelde levensduur op 2,5 jaar. De levensduur van je smartphone hangt natuurlijk af van hoe je met je toestel omgaat.

Levensduur

Een derde van de toestellen gaat kapot. Met name waterschade en stoot- of valschade zorgen voor defecte smartphones. Een kapotte smartphone kan in veel gevallen gerepareerd worden en het hoeft dus niet het einde te betekenen. Reparatie is veel goedkoper dan een nieuwe smartphone kopen, maar veel ongelukjes kun je voorkomen.

Telefoonhoes

Met een goed telefoonhoesje verleng je de levensduur aanzienlijk. Val en stootschade wordt met een beschermhoes voorkomen. Er zijn zelfs speciale beschermhoezen die volledige bescherming bieden voor bijvoorbeeld waterschade. Er is een kunststof hardcase of siliconen gsm hoesje van Casimoda voor de alledaagse bescherming. Liever een natuurlijk materiaal? Hoesjes zijn ook verkrijgbaar in leer, bamboe of zelfs vlas.

Investering

In feite is elk toestel een investering voor enkele jaren. Het loont dus de moeite om voorzichtig om te gaan met het toestel. Komt nog bij dat vele behuizingen van smartphones uit glas bestaat. Mooi design, maar de kans op beschadigingen nemen wel toe. Een ongelukje en het mooie toestel heeft een lelijke kras. Daar word je elke dag mee geconfronteerd.

Duurzaam

Langer met de huidige telefoon doen is duurzaam en voordelig. Smartphonemakers leveren hun smartphones waarvan de updates van het besturingssysteem nog jarenlang verricht worden. Apple biedt in elk geval de updates tot vijf jaar. De smartphone is een geavanceerd apparaat. Was een telefoon vroeger een instrument om uitsluitend te bellen, nu heeft het meerdere functies; internetten, nieuws lezen en artikelen bestellen, berichten versturen en fotograferen.

Bescherming

De juiste bescherming hoeft geen afbreuk te doen aan het uiterlijk van de smartphone. Pluspunt is dat je met een hoesje jouw telefoon uniek maakt. Mooie telefoonhoesjes hebben dikwijls een opdruk of print. Bij de webshop van Leuke Telefoonhoesjes zijn er zoveel mogelijkheden dat je voor elke outfit een passende telefoonhoes kunt vinden. Daarvoor wordt geenszins de hoofdprijs gevraagd. Voor een kleine prijs wordt jouw gsm goed beschermd met een unieke print. 

houd je telefoon duurzaam met een telefoonhoesje

*dit artikel is een samenwerking en door dit soort artikelen kan ik je blijven voorzien van artikelen op B4men

Written by
Jan Willem Huffmeijer

Als barbier ben ik al heel veel jaar bezig om mannen letterlijk mooier te maken. Via mijn blog B4men probeer ik niet alleen je haar mooier te maken maar ook je leven. Mijn passie voor uiterlijke verzorging combineer ik graag met de innerlijke verzorging. Ik schrijf graag over de onderwerpen die jij leest. Veel plezier op mijn blog voor mannen.

View all articles
Written by Jan Willem Huffmeijer