MuziekMuziek

De mobiel meer dan ooit een style statement. Samsung Galaxy A-serie

De mobiele telefoon is niet meer weg te denken uit onze maatschappij. Ik durf niet eens meer te tellen hoeveel minuten ik mijn mobiele telefoon in mijn hand heb. Het meest bizarre voor mij is het feit dat de mobiele telefoon pas sinds 15 jaar gemeengoed is. De evolutie van de telefoon is in die 15 jaar echt heel hard gegaan. Zo was mijn eerste telefoon nog erg groot met een uitschuif antenne…hoe cool 😉 De trend werd daarna om de telefoon steeds kleiner te maken….je wilde immers geen koelkast hebben toch?! Met de komst van de smartphone zijn de telefoons weer steeds groter aan het worden. Meer dan ooit is jouw smartphone keuze ook iets wat echt over jou zegt. De smartphone is een style statement!

Schermafdruk 2015-07-21 11.37.35

De Samsung Galaxy A-serie

Samsung ligt al jaren voorop in de Smartphone revolutie. Nu met het uitbrengen van de A-serie heeft Samsung goed gekeken naar wat er momenteel van een smartphone verwacht wordt. Je wilt keuzes hebben! Ik kies graag mijn kleur en ook de grote wil ik graag kunnen bepalen. Ik wil mijn eigen style uitkiezen! Samsung heeft hier naar geluisterd en de A-serie is verkrijgbaar in 3 formaten de A3, A5 en de A7. De Samsung Galaxy A-serie is ook verkrijgbaar in verschillende kleuren en met toffe features. Iets wat steeds belangrijker is geworden is de camera op de voorkant…waarom?? Haha, hoeveel selfies maak jij?? Ik denk dat bijna 40% van mijn foto’s een selfie is. Nee, niet dat ik zo gek ben van mijzelf, maar veel selfies zijn met anderen erbij. Wanneer je op een terrasje zit of lekker aan het BBQ’en bent, dan wil je dit soort momenten natuurlijk wel goed vastleggen. Tja, dan loop je vaak te passen en te meten om iedereen op de foto te krijgen. De nieuwe Samsung Galaxy A-serie is uitgerust met een 5 MP. camera op de voorkant. Een selfie maken doe je met je stem, dus geen moeilijke houding of onderarmen in beeld. Ben je met een groep dan zit er een wide shot functie op, zodat je zonder selfiestick toch een foto krijgt waar iedereen goed opstaat. Kortom een telefoon waar jij echt kan laten zien wie je bent! Ik hoop snel een review te kunnen doen met de Samsung Galaxy A-serie en jullie zo mijn ervaring te vertellen.

https://www.youtube.com/watch?v=92g2r6MGFHk

Schermafdruk 2015-07-21 11.35.34

Schermafdruk 2015-07-21 11.38.16

 

 

 

 

*advertorial

Written by
Jan Willem Huffmeijer

Als barbier ben ik al heel veel jaar bezig om mannen letterlijk mooier te maken. Via mijn blog B4men probeer ik niet alleen je haar mooier te maken maar ook je leven. Mijn passie voor uiterlijke verzorging combineer ik graag met de innerlijke verzorging. Ik schrijf graag over de onderwerpen die jij leest. Veel plezier op mijn blog voor mannen.

View all articles
Leave a reply
Written by Jan Willem Huffmeijer