SelectSelect

G-Shock stoere horloges die tegen een stootje kunnen.

G-SHOCK_logo_NEW

G-Shock Horloges

De horloges van G-Shock zijn geboren uit het idee dat een horloge onverwoestbaar moet zijn. Dat is ze aardig gelukt als je het mij vraagt. Alle modellen van G-Shock zijn bestendig tegen deze 7 elementen: elektrische schokbestendigheid, zwaartekracht bestendigheid, bestendigheid tegen lage temperaturen, waterbestendigheid, schokbestendigheid, robuustheid en bestendigheid tegen trillingen. De holle kast heeft een soort van zwevende module waardoor ze schokbestendig zijn. Verder zitten de horloges vol met handige snufjes van Casio. Inmiddels bestaat G-Shock alweer meer dan 30 jaar en de ontwikkelingen staan nooit stil. Dit naar de de beleving van Mr. Ibe’s mantra ‘nooit, nooit opgeven’.

gshock_miharishi-672x372

G-Shock Maharishi

Het horloge wat ik gekregen heb is een speciale uitvoering van G-Shock. Het gaat om een uitgave ontwikkeld in een samenwerking met Maharishi. Maharishi staat bekend om de speciale camouflage kleuren en het zo dicht mogelijk bij de natuur blijven, zonder concessies te moeten doen op kwaliteit en design. Het horloge wat ik heb gekregen is geïnspireerd op de camouflage van het water en de maan. De print word op een heel bijzondere manier op zowel de kast als de band gespoten. Door de nieuwe techniek kan er met nog meer detail gespoten worden.

DSC03938

DSC03942

DSC03950

 

Ik heb altijd wat moeite met grote horloges gehad, dit vanwege mijn kleine polsen. Ik schrok dus best toen ik deze klok binnen kreeg….snel even passen. Hij past precies!! Dit is wel het uiterste formaat wat ik kan hebben, maar hij staat erg stoer….al zeg ik het zelf. Iets wat ik echt super gaaf vind aan dit horloge (ook een functie op ander modellen) is dat wanneer het donker is en je draait je horloge zo dat je erop kan kijken er automatisch een led lampje gaat branden en je de tijd goed kan aflezen. Ook andere mooie functies zijn o.a. alarm, tot 20bar waterbestendigheid en de wereldtijden.

 

DSC04028

Hoe draagt het horloge

Niet onbelangrijk is natuurlijk dat het horloge ook gewoon erg lekker draagt. Hij is wel zwaar, dit is niet storend tijdens het dragen. Ondanks de kunststof band valt het zweten erg mee. Dit is voor mij heel handig, wanneer ik veel moet knippen kruipen er veel haren onder. Zodra je dan veel zweet onder de band dan wordt de huid zacht en gaan de haren in de huid zitten. Kortom een super G-Shock die ik met veel plezier zal dragen.

 

 

Written by
Jan Willem Huffmeijer

Als barbier ben ik al heel veel jaar bezig om mannen letterlijk mooier te maken. Via mijn blog B4men probeer ik niet alleen je haar mooier te maken maar ook je leven. Mijn passie voor uiterlijke verzorging combineer ik graag met de innerlijke verzorging. Ik schrijf graag over de onderwerpen die jij leest. Veel plezier op mijn blog voor mannen.

View all articles
Leave a reply
Written by Jan Willem Huffmeijer