MuziekMuziek

Een mooi kleurtje en goed beschermd met Lancaster.

Zon boven gezondheid

schoolkrant-oud-2

 

De zon schijnt weer volop in Nederland en de zomer is in alle heftigheid losgebarsten. Natuurlijk wil ook jij een lekker kleurtje op je gezicht. Hoe doe je dat dan toch nog een beetje verantwoord. Iedereen weet tegenwoordig wel hoe slecht de zon is voor je huid. Maar het krijgen van een kleurtje word vaak boven het belang van je gezondheid gezet. Dat is natuurlijk ook niet heel gek, het kleurtje heb je direct en die gezondheid……tja dat kan jaren duren!! Het enige signaal wat je lijf kan geven op het moment zelf is door te verbranden. Dit is dus ook echt het aller slechtste wat jou huid kan overkomen. Bescherming is dus letterlijk van levensbelang!!

Zon bescherming van Lancaster

DSC05716
Zon bescherming van Lancaster. Review by B4men.nl

Ik heb een heel aantal producten van Lancaster mogen testen. Het leuke van mijn gezin is dat ik bijna alle huidtypes heb! Ikzelf verbrand bijna niet en kleur makkelijk (wordt alleen niet heel bruin). Mijn vrouw heeft een beetje rossig haar, tja…dan hoef ik weinig te vertellen, zij verbrand levend op een regenachtige dag. Mijn kinderen hebben een combi van beide. Lancaster heeft ons dus ook een paar heel verschillende producten geleverd. En het is hier een van de meest favoriete merken geworden. Deze producten gebruiken wij het meest:

– Lancaster Tan Preparer, een geweldig product. Lancaster Tan Preparer bereidt je huid voor op de zon die gaat komen. Dit product moet je vanaf twee weken voordat je wilt gaan zonnen beginnen te smeren. Het beschermd en verzorgt de huid van je gezicht. Super product!!

DSC05721

 

– Lancaster Sun Control, bescherming voor mijn vrouw. Lancaster Sun Control beschermd de huid van je gezicht. Het heeft een beschermingsfactor van 50+, kortom lekker hoog voor een lichte huid. Wat ook heel belangrijk is voor haar is de anti rimpel werking en het voorkomen van donkere vlekken. Iets wat zij ook echt als een pluspunt wilde benoemen is de lekkere geur van de producten. Goed beschermd en ook nog lekker ruikend.

DSC05724

 

– Lancaster Tan Max Sun Cooling Effect, een hele mond vol voor een geweldige after sun. Deze Lancaster after sun is speciaal voor mannen. Dat zit hem voornamelijk in de geur, die iets frisser is dan een normale after sun. Iets wat ik echt heel erg lekker vind is dat verkoelende effect, echt iets wat je na het zonnen goed kan gebruiken. Wat ik ook prettig vind is de Tan Max, dat wil zeggen dat deze after sun van Lancaster je kleurtje beter behoud.

DSC05731

 

– Lancaster Sun Beauty, voor gebruik de hele dag door. Deze is de meest simpele en daardoor zou ik hem bijna vergeten. Deze heerlijke zonnemelk van Lancaster is zeker met kinderen echt ideaal!! Gewoon een goede bescherming met factor 30. De reden waarom deze zo lekker is?? Hij is super makkelijk op te brengen, gewoon via een spray maar zonder gas. Bescherming voor jou en de ozon. Hij is ook niet vet en trekt super snel in, dit is zeker met kinderen een pré. Mijn kinderen vinden deze ook het lekkerst ruiken.

DSC05726

 

Lancaster kan jou dus een heel goede bescherming bieden en toch ook een heel mooi kleurtje!! Ze zijn niet heel goedkoop maar ze bieden jou daarin wel veel. Ook zal je merken dat dit soort uitgebalanceerde producten in het gebruik veel duurzamer zijn. Ze gaan dus veel langer mee, zo krijg je echt wel waar voor je geld.

 

DSC05733
Zon bescherming van Lancaster. Review by B4men.nl

 

Tips voor het gezond zonnen. Klik hier.

Tips voor het sneller bruin worden. Klik hier.

Eerder artikel over Lancaster. Klik hier. 

Written by
Jan Willem Huffmeijer

Als barbier ben ik al heel veel jaar bezig om mannen letterlijk mooier te maken. Via mijn blog B4men probeer ik niet alleen je haar mooier te maken maar ook je leven. Mijn passie voor uiterlijke verzorging combineer ik graag met de innerlijke verzorging. Ik schrijf graag over de onderwerpen die jij leest. Veel plezier op mijn blog voor mannen.

View all articles
Leave a reply
Written by Jan Willem Huffmeijer