SelectSelect

Dolce en Gabbana Light Blue, Discover Vulcano review by B4men.nl

Dolce en Gabbana Light Blue heeft twee mooie Limited edition geuren

DSC05243
Dolce & Gabbana Light Blue, Discover Vulcano en Escape to Panarea.

 

Ik kreeg vorig week…Yes (mijn vrouw)… de twee nieuwe geuren van Dolce en Gabbana binnen. De Yes van mijn vrouw is veel zeggend, dit zijn geuren waar zij ook erg van houdt en nu zat er ook een voor haar bij!! En dat is natuurlijk niet alleen maar voor haar leuk….ik kan het ook erg waarderen wanneer zij lekker ruikt. Geuren zijn binnen de liefde heel belangrijk!! Luister daarom goed naar je partner, dit geldt voor beide kanten. Wanneer iemand een parfum draagt die hij niet waardeert dan zal het ten kosten gaan van zijn zelfvertrouwen. Daarin tegen wanneer je een parfum draagt die zij niet lekker vindt kan je wel dicht tegen haar aan willen liggen maar als zij iedere keer weer een stukje opschuift gebeurt er ook niet veel. Dolce en Gabbana hebben de liefde altijd heel belangrijk gevonden in hun geuren en maken de parfums dan ook passend bij elkaar.

DSC05242
Dolce & Gabbana Light Blue, Discover Vulcano en Escape to Panarea.

 

Dolce en Gabbana Light Blue

De nieuwe geur voor de vrouw heet; Escape to Panarea. Voor de man is de nieuwe geur; Discover Vulcano. Het gaat om twee geuren die staan voor een Mediterraans liefdes verhaal. De warmte van de zon, het frisse van de zee, de passie van de liefde en het mooie en spannende landschap van de Siciliaanse kust zitten allemaal in de twee geuren verwerkt. Panarea is het eiland van de liefde de geur voor haar is dus zoet en fris en erg verleidelijk. Vulcano de naam zegt het eigenlijk al, de kust van Sicilië is vulkanisch en Vulcano is een grote krater. Inspiratie voor de geur is de kracht van de natuur en het magische van een vulkaan. De geur voor de vrouw Escape to Panarea is een super mooie geur voor dames en mijn vrouw (en ik) zijn erg blij met de geur. Ik ben natuurlijk wel een mannen blog dus de verder verdieping doe ik alleen voor de heren. hahaha…..sorry!!

DSC05252
Dolce en Gabbana Light Blue Discover Vulcano

Dolce en Gabbana Light Blue Discover Vulcano

Deze parfum is echt iets voor mij, uitgesproken, krachtig en toch fris. Deze geur heeft inderdaad echt iets weg van een zomerse zeebries. De kracht van de geur komt uit houtachtige geuren van chypre.

-De top: de geur opent vol en krachtig met een combinatie van citrus en gember.

-Het hart: is bijzonder zwoel en zachtaardig met tonen van cipressen en lavendel.

-De basis: deze geur is complex en heeft een bijzondere maar harmonieuze mix van Haïtiaans vetiver, cederhout en Ambrox

Adviesverkoopprijs van de parfum

EDT 40ml    € 49,-

EDT 75ml    € 62,-

EDT 125ml  € 86,-

DSC05229

DSC05234

DSC05236

DSC05238

 

 

 

Written by
Jan Willem Huffmeijer

Als barbier ben ik al heel veel jaar bezig om mannen letterlijk mooier te maken. Via mijn blog B4men probeer ik niet alleen je haar mooier te maken maar ook je leven. Mijn passie voor uiterlijke verzorging combineer ik graag met de innerlijke verzorging. Ik schrijf graag over de onderwerpen die jij leest. Veel plezier op mijn blog voor mannen.

View all articles
Leave a reply
Written by Jan Willem Huffmeijer