MuziekMuziek

Free the nipple, Instagram

Heel veel tepels

Help er is een tepel te zien!!!! Er is al geruime tijd een hoop gedoe op Instagram over foto’s die verwijderd worden waar een tepel op te zien is. Nee, geen mannen tepels, dat blijkt gewoon toegestaan, maar vrouwen tepels. Waar dit eerst echt vrouwen kwestie was en de man het allemaal niet zoveel interesseerde, gaat nu ook de man zich ermee bemoeien. Pas geleden is er een in mijn ogen smaakvolle foto van het model Chrissy Teigen verwijderd van Instagram. Daarop heeft zij besloten om Instagram een beetje te gaan treiteren door strategisch ‘naakt’ te gaan plaatsen op Instagram.

Ze is begonnen met een foto van haarzelf te plaatsen met een bus haarlak die precies voor haar tepel staat. Daardoor kan Instagram niets ondernemen om de foto eraf te halen.

chrissy teigens
Chrissy Teigen gaat voor strategisch naakt. bron: Instagram.com

Maar Chrissy gaat verder met haar campagne. Chrissy’s man is niemand minder dan John Legend en laat die nou ook niet vies zijn van een beetje bloot. Hij verschijnt namelijk fully naked op Instagram. De foto is echter zo gemaakt dat je eigenlijk ook weer niets ziet. Nu is John Legend zeker niet de eerste mannelijke bekendheid die naakt op Instagram staat. Steeds meer mannen sluiten zich aan bij “free the nipple”.

john legend
John Legend naakt op Instagram. bron: Instagram
justin bieber
Justin Bieber but naked 😉 bron: Instagram
marc-jacobs-butt
Marc Jacobs gaat ook voor naakt. bron: Instagram

Help mannen wat vind jij

Ik ben echt niet vies van een vrouwenlichaam integendeel zelfs. Een vrouwenlichaam op een smaakvolle manier gefotografeerd is voor mij één van de mooiste dingen. Ik wil wel de nadruk leggen op smaakvol en wil hier respectvol aan toevoegen. Dit is gelijk de reden waarom ik als mannen blog geen vrouwen laat poseren. Sex sells en het zou voor mijn bezoekersaantallen beter zijn om het wel te doen. Ik ben van mening dat een vrouw geen lustobject is en wil haar dus ook niet zo afschilderen. Van smaakvol naakt kan ik genieten, ook op Social Media en ik vind het aan de deler en lezer of zij ernaar willen kijken en niet aan Instagram! Wat vind jij??

 

 

 

Written by
Jan Willem Huffmeijer

Als barbier ben ik al heel veel jaar bezig om mannen letterlijk mooier te maken. Via mijn blog B4men probeer ik niet alleen je haar mooier te maken maar ook je leven. Mijn passie voor uiterlijke verzorging combineer ik graag met de innerlijke verzorging. Ik schrijf graag over de onderwerpen die jij leest. Veel plezier op mijn blog voor mannen.

View all articles
Leave a reply
Written by Jan Willem Huffmeijer