MuziekMuziek

Fitnessles 1 van B4men.nl. Doe mee en neem de uitdaging aan!!

Ik heb het al aangekondigd ik en ik hoop wij gaan sporten!! Geen excuus meer….het is januari, het is maandag en het gewone leven gaat nu echt beginnen. Klaar voor de start dus en lets go!!

Ik heb mijn training zo gefilmd en opgenomen dat jij thuis gewoon mee kan doen. Je hebt geen apparaten of attributen nodig om mee te kunnen doen. Volg deze fitnessles drie keer per week en over drie weken zorgen wij weer voor een leuke en goede nieuwe training.

Dit heb je wel nodig voor de Fitnessles van B4men.nl

-Water

-Muziek (speciaal opgenomen zonder muziek zodat je kan sporten op de muziek die jij lekker vindt)

-Motivatie (die heb ik er niet mee kunnen stoppen helaas en geloof mij ik moet ook zin maken hoor).

http://youtu.be/Qq1ElkC8GWA

Dit was de Fitnessles van B4men.nl

Alles goed gegaan tijdens de fitnessles?? ja toch! zwaar mag je het best hebben en ja spierpijn hoort er ook bij. Heb je vragen of opmerkingen aan  de hand van de training laat het ons dan weten en dan kijken we of iets kunnen toevoegen. Wil je advies op maat neem dan contact met Danny Rodewijk op via Facebook hij staat voor jullie klaar met adviezen.

Blijf ons trouw en volg braaf de training 3 x per week over drie weken hebben wij weer een nieuwe fitnessles voor jouw.

 

image

 

Written by
Jan Willem Huffmeijer

Als barbier ben ik al heel veel jaar bezig om mannen letterlijk mooier te maken. Via mijn blog B4men probeer ik niet alleen je haar mooier te maken maar ook je leven. Mijn passie voor uiterlijke verzorging combineer ik graag met de innerlijke verzorging. Ik schrijf graag over de onderwerpen die jij leest. Veel plezier op mijn blog voor mannen.

View all articles
Leave a reply
Written by Jan Willem Huffmeijer