MuziekMuziek

B4men.nl gaat sporten! Sport jij mee? Fitness video by B4men

logo-donker-05

Een nieuw jaar start je natuurlijk met goede voornemens toch?? Starten doe je vaak wel met goede voornemens, maar helaas zijn de eerste vaak alweer na een paar weken gesneuveld.( bij mij is dat niet anders hoor!!) Sporten is één van die goede voornemens die altijd terug komt. Ik ben nu al een aantal maal begonnen met hardlopen, fietsen of naar de sportschool gaan. Hardlopen is nu echt definitief afgevallen omdat ik te veel last van mijn knieën krijg. Fietsen valt ook af…gewoon te duur en het kost mij teveel tijd om dat echt serieus te doen. Tja, blijft de sportschool over. Maar wie heeft dat net als mij ook al een aantal maal geprobeerd??? En wie komt er dan na een week of 5/6 achter dat je de eerst 2/3 weken trouw geweest bent en nu alweer de ene smoes na de ander smoes verzint?? Waarom geen sportschool?? Ik voel mij er nooit echt helemaal op mijn gemak en het kost mij ook onnodig veel tijd. Ik sport vaak 45 min. tot een uur, maar van die tijd sta je vaak een tijdje te wachten of te hoppen naar alweer eenzelfde soort apparaat. Eigenlijk ben ik wel een beetje klaar met die sportschool, die het keer op keer voor elkaar weet te krijgen dat je toch een abonnement neemt van een jaar en je er effectief misschien 2 maanden bent geweest.

Ik ga trainen en jou ook!!

Ik wil wel in beweging komen zonder dat het mij veel tijd en geld kost, ik ga thuis aan de slag!! Ik heb eens goed nagedacht hoe ik dat kan invullen zodat het óók voor jullie leuk wordt om mee te doen. Kijk, ik kan jullie wel heel schijnheilig gaan vertellen welke oefeningen jullie moeten doen, maar ik heb er ook niet zoveel verstand van. (en kan zelf ook wel een duwtje in de rug gebruiken) Ik heb een jonge ex- marinier als klant en vriend. Hij is helemaal gek van sporten en weet hier ook heel veel vanaf……hij gaat ons op sleeptouw nemen!!! Hoe cool is dat…gewoon thuis via mijn YouTube kanaal iedere 3 weken een nieuwe training die je kan aanzetten wanneer jij dat wilt!! Wie ons gaat trainen??…Danny Rodewijk.

https://www.youtube.com/watch?v=hK4R90gyUx0&list=UU-7k2WJu8Fr–FRmtXkB_aA

Danny Rodewijk personal trainer voor B4men.nl

Danny Rodewijk is helemaal gek van sport, hij traint 6 dagen in de week en vindt het geweldig om mensen uit te leggen hoe en wat ze het beste kunnen doen. Oké, maar een beetje in de sportschool hangen maakt je nog geen trainer hoor ik je denken. Danny is op heel jonge leeftijd begonnen met Breakdancen, één van de zwaarste discipline binnen het dansen. Sporten is altijd zijn ding geweest en hij wilde niets liever dan marinier worden. Helaas heeft hij twee weken voor zijn baret moeten opgeven vanwege een hartafwijking. De droom blijf leven en in mei wil hij het waarschijnlijk nog 1 keer gaan proberen. Aangezien de kans heel klein is dat hij nog bij de mariniers gaat komen, heeft hij zich moet richten op een ander doel en dat is het sporten en het geven van fitnesslessen. Danny is mijn personal trainer maar dat doet hij niet alleen voor mij. Hij is druk bezig met het opzetten van zijn eigen bedrijf. Hij wil mensen voorzien van goede sportlessen, ze voorzien van ondersteuning en mensen hulp geven bij gezonde voeding.

image

Wanneer gaan we starten

Ik heb even op de kalender gekeken en de mooiste datum om te starten is maandag 5 januari. Dan hebben we in het weekend nog even respijt om de laatste drankjes van de jaarwisseling op te maken en de overgebleven hapjes nog voor de laatste maal te verorberen. Gaat het hierna niet meer gebeuren dan?? Hahahaha echt wel, B4men blijft natuurlijk ook een site voor lekkerbekken!! Maar dat betekend niet dat ik maar ongelimiteerd kan drinken, eten en dan ook niet sporten. kijk ik heb wel grenzen! Jij ook?? Sport dan mee vanaf 5 januari op B4men.nl

See You!!

sporten

Written by
Jan Willem Huffmeijer

Als barbier ben ik al heel veel jaar bezig om mannen letterlijk mooier te maken. Via mijn blog B4men probeer ik niet alleen je haar mooier te maken maar ook je leven. Mijn passie voor uiterlijke verzorging combineer ik graag met de innerlijke verzorging. Ik schrijf graag over de onderwerpen die jij leest. Veel plezier op mijn blog voor mannen.

View all articles
Leave a reply
Written by Jan Willem Huffmeijer