MuziekMuziek

Filorga voor een schone huid. Beauty tip.

 

FIlogo_14

Een schoonmaakmiddel voor de huid….daar ga je als man toch niet aan beginnen?? Dat was mijn eerste gedachte!! Dus een mooi product voor mijn vrouw dacht ik. Toch wel nieuwsgierig besloot ik het toch een keer te proberen. Hoe vies kan mijn huid nou zijn….ik gebruik geen make-up, ik rook niet en ben niet de hele dag buiten waar mijn huid heel vies kan worden. Paar druppels op een watje en whaaaa!! wat een bagger kwam er van mijn huid af, niet normaal!! Toch maar eens lezen wat ik met dit product moet dan.

DSC04066

Filorga Micellaire Lotion Anti-Veroudering

Kijk wanneer je een gezonde huid wilt hebben is een huid behandelen met crèmes voor de meeste mannen alweer heel normaal. Iets wat wij mannen (ik wel) vaak echter niet aan denken is zorgen voor een schone huid. Wanneer je een crème op de huid smeert zal deze in de huid trekken…gevolg…hij neemt ook de viezigheid op de huid mee naar binnen. Juist dat moet je echt voorkomen!! Ondanks dat je niet het idee hebt een heel vieze huid te hebben, is het echter vaak wel het geval. Kortom een goede verzorging begint dus met een goede reiniging! Hier heb je veel verschillende producten voor, ik heb deze lotion van Filorga opgestuurd gekregen om eens te testen. Is een reiniging niet alleen maar schoonmaakmiddel dan? Niet dus! Deze lotion doet veel meer dan dat. De bestanddelen van deze lotion zorgen ervoor dat hij de bacteriën van de huid verwijdert. Ook verzorgt hij de huid en zorgt hij voor een anti veroudering van de huid.

DSC04033

DSC04036

DSC04044

DSC04050

Een wonder middel?

Hahaha wondermiddeltjes bestaan helaas nog niet. Wel is deze lotion een heel goede basis voor een goede gezichtsverzorging. Na de reiniging is het wel belangrijk om een goede lekkere dag/nacht crème te gebruiken. Zo blijft ook de mannenhuid in een top conditie!

 

Written by
Jan Willem Huffmeijer

Als barbier ben ik al heel veel jaar bezig om mannen letterlijk mooier te maken. Via mijn blog B4men probeer ik niet alleen je haar mooier te maken maar ook je leven. Mijn passie voor uiterlijke verzorging combineer ik graag met de innerlijke verzorging. Ik schrijf graag over de onderwerpen die jij leest. Veel plezier op mijn blog voor mannen.

View all articles
Leave a reply
Written by Jan Willem Huffmeijer