MuziekMuziek

Echte Baarden voor deze zomer!! B4men.nl inspiratie.

Baarden

Tijd voor weer wat inspiratie, geen uitgebreide tekst maat gewoon mooie foto’s van een super mooie trend DE BAARD!! Soms hoor ik wel eens mannen zeggen dat zij geen baard kunnen dragen omdat een baard niet bij hen past qua werk of stijl!! Kijk eens goed en oordeel dan nogmaals!! Een baard staat iedere MAN. Voor meer advies over het laten groeien van je baard klik hier.

De Korte Baard voor meer tips klik hier.

Medium Baarden voor meer klik hier

De lange volle baard voor meer info klik hier

Baard/Snor:

bijna2

Voor meer tips over het verzorgen van baarden klik hier.

Written by
Jan Willem Huffmeijer

Als barbier ben ik al heel veel jaar bezig om mannen letterlijk mooier te maken. Via mijn blog B4men probeer ik niet alleen je haar mooier te maken maar ook je leven. Mijn passie voor uiterlijke verzorging combineer ik graag met de innerlijke verzorging. Ik schrijf graag over de onderwerpen die jij leest. Veel plezier op mijn blog voor mannen.

View all articles
Leave a reply
Written by Jan Willem Huffmeijer