MuziekMuziek

Mijn favoriete boots voor de winter

Voor mij is het kopen van een goede boots vrij lastig omdat ik een kleine voet heb. Ik heb maat 39/40 en de meeste boots voor mannen beginnen vaak pas vanaf maat 41. Heel soms valt een 41 wat kleiner en kan ik met een inlegzooltje het maatverschil mooi oplossen. Boots kan je op verschillende manieren dragen en hoeven echt niet alleen maar stoer gedragen te worden. Een paar jaar geleden moest je echt goed zoeken wilde je een beetje keus hebben, tegenwoordig heeft ieder merk wel een aantal boots in zijn collectie zitten. Ik draag in het najaar en winter heel graag een paar (stoere) boots.

Hoe draag ik mijn boots

De boots die ik graag draag zijn half hoog en hebben een stoer karakter. Dit kan soms in de boot zelf zitten maar soms ook in de keus van materialen. Ikzelf ben een groot fan van ruwe leersoorten, dit geven je boots echt een andere look dan wanneer deze glad of glimmend zou zijn. Een boot heeft ook een functionele functie en moet dus goed en comfortabel zitten. Zodra ik lekker ga wandelen trek ik ze graag aan om mijn voeten droog te houden en mijn zwakkere enkels te ondersteunen. Ook in de B4men Barbershop zijn een paar goede schoenen onmisbaar. Ik moet uiteindelijk toch de hele dag op mijn benen staan en ook hiervoor zijn een paar schoenen met de juiste stevigheid een must. De boots die ik je vandaag laat zien zijn mijn boots van dit jaar, ik heb er nog veel meer maar die laat ik een andere keer zien.

Mijn boots van Sacha. Stoer en zitten erg lekker.
Zo draag ik mijn herenschoenen van Sacha.
Dit zijn mijn boots van Teva. Iets hoger dan de vorige, wat je enkel super ondersteund tijdens het wandelen.
Zo draag ik de boots van Teva.
Mijn boots van Timberland. Stoer en tijdloos.
Mijn Boots van Rehab. Super warm voor de koudere dagen.
pa231823
Mijn andere boots van Timberland.
Written by
Jan Willem Huffmeijer

Als barbier ben ik al heel veel jaar bezig om mannen letterlijk mooier te maken. Via mijn blog B4men probeer ik niet alleen je haar mooier te maken maar ook je leven. Mijn passie voor uiterlijke verzorging combineer ik graag met de innerlijke verzorging. Ik schrijf graag over de onderwerpen die jij leest. Veel plezier op mijn blog voor mannen.

View all articles
Leave a reply
Written by Jan Willem Huffmeijer