MuziekMuziek

Sex tips winter 2019/2020

Sexy dames met een licht blauwe string

Winter sex tips. De winter staat voor de deur en de koude dagen zijn weer aangebroken. Tijd om naar binnen te gaan en om lekker te gaan cocoonen. Kaarsjes aan, wijntje of borreltje erbij en lekker Netflixen. Wanneer die spannende serie is afgelopen en de spanning en temperatuur is opgelopen, is het tijd voor andere spanning. Lekker warm binnen en dat is weer eens wat anders dan de spanning van buiten. Buitensex kan natuurlijk super spannend en lekker zijn maar wanneer je zaakje er zowat afvriest, is het geen aanrader. Tijd om je lekker terug te trekken het bed in. Maar hoe ga je het dan spannend houden? Met de volgende tips kan je het ook spannend houden in de slaapkamer.

Een mooie dame op bed sex tips

Winter sex tips 2019/2020

Belangrijke sex tips. Het lijkt een super open deur maar zet de verwarming een standje hoger. Het is nu eenmaal makkelijker ontspannen wanneer het aangenaam warm is. Soms kan een duik onder de dekens leuk, gek en spannend zijn maar het is ook wel leuk als je elkaar ook boven de dekens kan bekijken. Zorg voor gezelligheid in de slaapkamer. Een slaapkamer is voor veel mensen vooral functioneel. Je kan er slapen en heel veel spullen opslaan, dit gebeurt dus ook massaal. Echt niet spannend wanneer je vriendin over de was begint tijdens het vrijen. Dus een opgeruimde en gezellige slaapkamer zorgt voor goede sex en daarna voor een goede nachtrust.

Een naakte dame met een ananas en blote borstel sex tips

Zorg voor spannende speeltjes

Speeltjes in bed zijn steeds minder taboe. Waar speeltjes vaak werden bestempeld als “dingen” voor wanneer je de sex alleen bedrijft, is het steeds normaler onder stellen om speeltjes toe te voegen aan een spannend seksleven. Zo kan jij je vriendin verwennen met allerlei speeltjes maar er zijn ook voor mannen tegenwoordig heel veel speeltjes. Bij speeltjes denken heel veel mensen alleen aan de voorkant van ons lichaam. Toch zijn de speeltjes voor de achterkant meer en meer in trek. Anale sex is tegenwoordig heel normaal en er wordt tegenwoordig letterlijk aan iedere gaatje gedacht. Je kan speciale balletjes, vibrators of een buttplug kopen. Variatie in bed is heel belangrijk voor de spanning. Variatie hoeft dus niet alleen in standjes te zitten maar kan dus ook heel goed in speeltjes en plekjes in en op het lichaam.

Een hele grote buttplug

Seks tips voor op verschillende plekken in huis.

Om variatie te houden in je seksleven zijn speeltjes een goede oplossing maar seks hoeft natuurlijk niet alleen in bed. In het hele huis kan je de warmte en spanning zo ver op laten lopen dat het er wel af moet spatten. De bank, de keuken en de douche zijn topplekken voor een spannende vrijpartij. Wees creatief en go with the flow, dat is eigelijk het enige advies in deze. Ieder plekje vraagt om zijn eigen seksstandjes. Sommige standjes zijn simpelweg gewoon niet mogelijk op die plek. Verder laat ik het helemaal over aan je eigen fantasie 😉

Een dame met een orgasme sex tips
Written by
Jan Willem Huffmeijer

Als barbier ben ik al heel veel jaar bezig om mannen letterlijk mooier te maken. Via mijn blog B4men probeer ik niet alleen je haar mooier te maken maar ook je leven. Mijn passie voor uiterlijke verzorging combineer ik graag met de innerlijke verzorging. Ik schrijf graag over de onderwerpen die jij leest. Veel plezier op mijn blog voor mannen.

View all articles
Written by Jan Willem Huffmeijer