MuziekMuziek

Interieur inspiratie voor mannen: Stoere badkamers.

Interieur inspiratie voor mannen. Deze keer gaan we voor een stoere badkamer. De badkamer en het toilet zijn vaak lastige kamers om te stylen. Het zijn ook de duurste kamers van het huis. Alles voor in deze kamers zijn duur of heel bewerkelijk. Maar goed, wat maakt een badkamer dan mannelijk…..niets eigelijk! Het mannelijke aan de badkamers is gewoon het feit dat het wat stoerder is dan de meeste badkamers. Echter mogen vrouwen dit natuurlijk ook mooi vinden. Ik ben eens op zoek gegaan op Pinterest en heb wat toffe inspiratie voor jullie opgedaan voor stoere badkamers en toiletten.

Dit zijn mannelijke stoere badkamers en toiletten

Wat maakt een badkamer stoer en mannelijk?? Wat mij betreft hoeft dit altijd maar heel luxueus te zijn. Het gebruik van donkere en rauwe materialen doen ook al heel erg veel. Iets wat je meer en meer ziet in badkamers is hout! Vroeger kwam je dit bijna nooit tegen omdat hout en water een lastige combinatie is. Tegenwoordig hebben we hele goede coatings die het gebruik van hout in een vochtige ruimte mogelijk maken. Check dit vooraf dus wel goed. Ook het gebruik van steen vind ik erg tof in een badkamer. Hoe rauwer de materialen hoe groter het effect. Combineer je rauwe en stoere basis materialen met strakke en luxe meubels en klaar is je stoere en mannelijke badkamer.

Een toilet hoeft niet saai te zijn

Vaak is een toilet echt een heel klein en vergeten kamertje in het huis. Toch maak jij maar ook visite veel gebruik van dit kamertje. Jouw visite zal vaker je toilet zien dan bijvoorbeeld je slaapkamer. Dus het loont echt wel de moeite om hier wat aandacht aan te besteden. Met kleine kamers….badkamer, slaapkamer en ook zeker met het toilet heb je lef nodig. Ondanks de ruimte moet je groot denken. Gebruik donkere kleuren en grote materialen. Zo maak je de ruimte knus en groot voor het gevoel. Het gaat om het gevoel wat je krijgt bij een ruimte. Wanneer je in een kleine ruimte kleine dingen gebruikt, dan zal je het gevoel van een kleine ruimte alleen maar benadrukken. Pak het dus groots aan en dan zal ook je toilet een groote en stoere ruimte worden.

Inspiratie voor een stoere badkamer en toilet

Written by
Jan Willem Huffmeijer

Als barbier ben ik al heel veel jaar bezig om mannen letterlijk mooier te maken. Via mijn blog B4men probeer ik niet alleen je haar mooier te maken maar ook je leven. Mijn passie voor uiterlijke verzorging combineer ik graag met de innerlijke verzorging. Ik schrijf graag over de onderwerpen die jij leest. Veel plezier op mijn blog voor mannen.

View all articles
Written by Jan Willem Huffmeijer