MuziekMuziek

Fashion trends 2015 voor mannen by B4men.nl

zwarte hoed

Als barbier draait het in mijn leven vooral om de haren en baarden van de mannen. Als blogger heb ik mijn horizon aardig weten te verbreden en vind ik het erg gaaf om jullie op de hoogte te houden van de modetrends die ik zie op fashion gebied. Deze keer geen lappen tekst over de aanstormende trends, maar ik laat jullie vandaag foto’s zien die voor zich spreken. Ik zal een aantal foto’s plaatsen van de fashion trends 2015 voor de lente, de zomer en het najaar. Zie jij zelf nog trends aankomen laat ze dan achter in de comments.

De Fashion Trends 2015

Op het gebied van de mode gaat er veel veranderen in 2015. Vooral richting het najaar zullen we echt een ommezwaai gaan zien. Voor de lente staan vooral de kleuren blauw en groen op de voorgrond en kan je lekker gek doen met leuke prints voor de vrolijkheid in je outfit. Denk ook aan een paar te gekke schoenen…die kunnen echt het verschil maken!

Het najaar wordt heel warm (nee, ik ben geen weerman geworden) denk aan warme kleuren. Afgelopen jaar was het zwart en grijs, nu komen bruin, groen en rode tinten veel terug. Ook de stoffen worden rijk en dik, echt booming wordt tweed!! Het beeld wat echt gaat komen is de Engelse country style. Ook is de ruit dan weer helemaal terug van weggeweest.

Uiteraard houd ik jullie komend jaar nog veel meer op de hoogte van de nieuwste trends voor mannen. Wil je daar als eerste van op de hoogte zijn like dan mijn Facebook pagina , ook kan je je abonneren op mijn YouTubekanaal.

Andere artikels over de fashion trends 2015 kijk hier

De kleur groen in 2015

De funk is terug in de mode van 2015

Written by
Jan Willem Huffmeijer

Als barbier ben ik al heel veel jaar bezig om mannen letterlijk mooier te maken. Via mijn blog B4men probeer ik niet alleen je haar mooier te maken maar ook je leven. Mijn passie voor uiterlijke verzorging combineer ik graag met de innerlijke verzorging. Ik schrijf graag over de onderwerpen die jij leest. Veel plezier op mijn blog voor mannen.

View all articles
Leave a reply
Written by Jan Willem Huffmeijer