MuziekMuziek

Bottega Veneta, scheren op Italiaanse wijze.

Scheren is iets wat we allemaal doen, ook met een  baard moet je netjes de randjes bijhouden. Doe je dit niet, dan loop je binnen de kortste keren erbij als een één of andere ‘caveman’. Echter door heel veel mannen wordt scheren gezien als een noodzakelijke kwaad, in plaats van een mooi en lekker ritueel. Ikzelf vind het altijd één van de lekkerste momenten van de dag. Het is in de vroege drukke morgen het mannelijkste moment in ons vrouwen huishouden (vrouw en twee dochters). Hoe lekker is het dan om voor de spiegel te staan met een klodder schuim op je gezicht en een “groot” mes in je handen!! Als je dat op die manier aan jezelf kan verkopen, gaat ook de noodzaak ervan af en wordt het een vorm van genieten. Dit genieten is dan gelijk uit te bouwen door te kiezen voor mooie en luxe producten die het scheren naar een hoger niveau tillen.

bottega veneta

Bottega Veneta,

Bottega Veneta is een merk wat die upgrading van jou ritueel kan realiseren. Het is een super mooi en klassiek Italiaans merk. Alles klopt bij het beeld wat je van een Italiaanse product verwacht. Bottega Veneta heeft een stoere eenvoudige uitstraling, in mijn eigen ogen typisch Italiaans, er zit niets op of aan wat er niet op hoort. Eenvoud kan pure luxe zijn. Ook de geur is als je het ruikt echt 100% Italiaans. Ruwe en volle ingrediënten als oud leer, pijnboom en dennenbalsem worden omgetoverd tot een frisse en subtiele geur. De kracht, maar ook de ingetogenheid, maken deze geur onweerstaanbaar. Iedereen die mijn blog volgt weet dat ik meer de voorkeur geef aan zware en kruidige geuren, toch heeft Bottega Veneta mij echt verbaasd en draag ik de geur graag.

image
Bottega Veneta Pour Homme by B4men.nl

 

Deze producten van Bottega Veneta gebruik ik

image
Pour Homme Shaving Cream 200 ml. By B4men.nl

 

Bottega Veneta Scheercreme. De crème is rijk en heeft een erg prettige frisse geur. De crème heeft twee verschillende functies, het beschermd en verzorgt de huid tijdens en na het scheren en zorgt ervoor dat de haren zacht worden gemaakt tijdens het scheren. De crème is op te brengen met de kwast of met de hand, verwacht alleen niet een heel rijk schuim, het is echt een crème. De prijs van de Bottega Veneta scheercreme is voor 200 ml €60.- Een stevig prijs, maar hij maakt het waar en je gebruikt heel weinig dus hij gaat erg lang mee.

image
Pour Homme Aftershave 100ml. by B4men.nl

 

Bottega Veneta Pour Homme Aftershave. Een milde aftershave die een mooie scheerbeurt goed kan afsluiten. De aftershave verfrist en sluit de huid, dit zorgt ervoor dat het branderige en geïrriteerde gevoel na het scheren tot het verleden behoort. Het goed afsluiten, is van groot belang en te vaak vergeten. Zodra het haar en de zeep van het gezicht is, denken mannen vaak dat ze klaar zijn. Alleen nog even een flinke scheut parfum over net geschoren huid en klaar. Tja, dat is veel te heftig voor de huid die dan flink zal protesteren. De prijs is voor 100 ml €59,-

image
Pour Homme Extrême EDT by B4men.nl

 

Bottega Veneta Pour Homme Extrême EDT. Dit is de nieuwe geur van Bottega Veneta en zal vanaf half februari te verkrijgen zijn. Ik heb hem al mogen gebruiken en zoals je al heb gelezen ben ik fan geworden van deze mooie geur. De reden om toch te vallen voor een frisse geur ligt in de basis van de geur. Het gebruik van oud leer, hout en Spaanse peper geven deze geur kracht en sensualiteit maar op een bescheiden manier. De prijs van de EDT voor 90ml. €89,-

Bottega-Veneta-Pour-Homme-Extreme-Campaign-800x484

 

 

Written by
Jan Willem Huffmeijer

Als barbier ben ik al heel veel jaar bezig om mannen letterlijk mooier te maken. Via mijn blog B4men probeer ik niet alleen je haar mooier te maken maar ook je leven. Mijn passie voor uiterlijke verzorging combineer ik graag met de innerlijke verzorging. Ik schrijf graag over de onderwerpen die jij leest. Veel plezier op mijn blog voor mannen.

View all articles
Leave a reply
1 comment
  • Die scheercrème is dat een soort twee in een product? Ik heb namelijk een soort gelijk product van Amando mogen reviewen, en het doet zijn werk wel best goed al vond ik het wel best vettig spul.

    Oh de verpakkingen van dit merk vind ik persoonlijk ook een eenvoudig uitstraling hebben, maar het oogt wel gewoon luxe vind ik.

Written by Jan Willem Huffmeijer