MuziekMuziek

Rijk worden met de handel in Bitcoin doe je zo!

handelen in bitcoin

Rijk worden met de handel in Bitcoin doe je zo! De grote droom van 99% van de mensen is rijk worden. Dit rijk worden doen we ook nog het liefst zonder dat we daar veel voor hoeven te doen. Ik ben niet anders dan de rest en ook ik zou het dus lekker vinden om een paar ton op mijn bankrekening te hebben staan, waardoor het leven een stuk makkelijker zal worden. Toen een paar jaar geleden de bitcoin opkwam, heb ik ook gedacht snel rijk te kunnen worden met de handel in bitcoin. Helaas werkt het niet helemaal op die manier. Snel rijk worden is helaas voor heel weinig mensen weg gelegd. Dit is meer mazzel en lef dan wijsheid. Toch geloof ik wel in de handel met bitcoin.

Rijk worden met de handel in bitcoin

Laat ik bij het begin beginnen. Wanneer je snel rijk wilt worden ben je prooi voor oplichters en frauduleuze bedrijven die je gouden bergen beloven en waar maar één iemand rijk wordt, zij! En dit over jouw rug. Wees dus voorzichtig en op je hoede. Handelen in bitcoin past wat mij betreft wel in een goede beleggingsstrategie. Beleggen doe je altijd met geld wat je kan missen, dit is met cryto niet anders! Wees vooral niet te hebberig en kies voor de langere termijn. Er zijn heel veel apps en websites waar je bitcoins kan kopen. Het kan heel lastig zijn om hiervoor de juiste sites en apps te vinden. Lees je goed in en let op of de app een registratie heeft bij de Nederlandse bank. Op die manier weet je zeker dat je veilig bitcoin kunt kopen.

inversteren in cryptocurrency een slimme zet?

Hebben cryto munten wel toekomst?

Ik persoonlijk geloof zeker in een toekomst met cryto. Natuurlijk zal er een shifting komen in de enorme hoeveelheid munten. Kies voor een goede strategie voor spreiding in verschillende cryto’s maar kies wel voor de gerenommeerde munten. Doe hiervoor een beetje onderzoek naar de achtergrond van de munt. Soms is een gokje wagen met een gekke coin echt wel leuk en wie weet maak je wel een klein klappertje.

Waarom ik denk dat cryto wel toekomst heeft? Heel veel mensen in de wereld hebben geen toegang tot een bank. Zij zijn dus aangewezen op contant geld. Wanneer deze valuta net zo sterk zijn als die van ons is dat geen probleem. Echter in veel landen in de wereld kan je beter je kont afvegen met het papiergeld dan met wc papier omdat dit meer waard is dan het papiergeld. Voor hen kunnen cryto’s een uitkomst zijn en zij krijgen daarmee toegang tot een goed en hopelijk in de toekomst stabiel betalingssysteem. Doordat het nu allemaal nog heel nieuw is, is er veel argwaan en onstabiliteit. Dit maakt het lastig om in te stappen. Dit risico zorgt wel voor grotere verschillen. Dit kan je geld dus snel meer waard doen worden maar ook snel minder!

Volg mij en doe het tegenovergestelde

Ik vertel veel mensen bij mij in de Barbershop over mijn handel in cryto’s. Ik vertel hen daar ook altijd eerlijk bij dat wanneer je rijk wilt worden je mij beslist moet volgen om precies het tegenovergestelde te doen. Stap uit wanneer ik in stap… en stap in wanneer ik uit stap. Ik heb namelijk het vermogen om precies te voelen wat de momenten zijn om niet te handelen 😉 Maak ik mij daar druk om? Nee, zoals gezegd is het voor mij iets waar ik over 10 jaar nog een keer naar wil kijken. Misschien heb ik het dan goed gedaan en misschien ook niet. Tja, dan zal ik gewoon keihard moeten blijven werken voor mijn geld. Ook daar is overigens niets mis mee hoor.

inversteren in cryptocurrency
Written by
Jan Willem Huffmeijer

Als barbier ben ik al heel veel jaar bezig om mannen letterlijk mooier te maken. Via mijn blog B4men probeer ik niet alleen je haar mooier te maken maar ook je leven. Mijn passie voor uiterlijke verzorging combineer ik graag met de innerlijke verzorging. Ik schrijf graag over de onderwerpen die jij leest. Veel plezier op mijn blog voor mannen.

View all articles
Written by Jan Willem Huffmeijer