MuziekMuziek

Sir James Band een stoere band met een zacht geluid.

Muziek is voor mij heel belangrijk en is tevens een grote inspiratie bron. Mijn muzieksmaak loopt enorm uiteen en gaat van heel oude jazz en blues tot de rockabilly rock en alles wat daar tussen zit. Ik heb jullie  inmiddels al een aantal maal op leuke muziek gewezen, die ik erg kan waarderen. Nu zat er laatst een jongen bij mij in de kappersstoel en zijn broer zit in een band…..ik heb hem gevraagd of zijn broer eens contact met mij wilde opnemen, omdat ik toch wel nieuwsgierig geworden was naar de band. Ik had er eerlijk gezegd niet meer aan gedacht, tot ik zondagmorgen een berichtje kreeg via Facebook van Frank van Kasteren, hij was de broer en had de mededeling dat het eerst album en single klaar waren. Dan moet je je voorstellen dat je nog lekker in je bed ligt,  je vrouw naast je en het eerste nummer wat je hoort heet Good Morning. Een beter timing kon niet!!

SirJames

Sir James Band

Ik werd heerlijk wakker en gegrepen door een heerlijke easy listening sound. En dan te bedenken dat deze band gewoon bij mij uit de buurt komt!! Ik wilde jullie dus heel graag op deze leuke band wijzen. De naam van de Band is Sir James, de band is opgericht door Frank van Kasteren en Tommaso Sarri in 2003. Ze hebben even gestoeid met de samenstelling, maar met de komst van Ralf Pouw, Anne Punt en Joost Wesseling was de band compleet. Na 4 jaar spelen in cafe’s en zaaltjes werd het tijd voor een serieus album. Na een schrijf sessie in een mooi fries huisje is het album een feit, My Love The Drunk.

Schermafdruk 2015-02-03 22.48.48
Sir James Band by B4men.nl

 

Ikzelf vind het heerlijke muziek waar je op een druilerige zondagmorgen nog even van in je bed blijft liggen. Gewoon om dat het kan muziek, geen dikke gitaren, maar een lekkere melodie en een pakkend ritme. Ik zou zeggen luister maar en oordeel zelf.

De eerste clip van Sir James – Good Morning

De nummer zijn te beluisteren via Spotify

Sir James – In the First of Light

Sir James – Cheer Up

Schermafdruk 2015-02-03 22.47.10
Sir James Band by B4men.nl

 

*dit is geen gesponsord artikel

Written by
Jan Willem Huffmeijer

Als barbier ben ik al heel veel jaar bezig om mannen letterlijk mooier te maken. Via mijn blog B4men probeer ik niet alleen je haar mooier te maken maar ook je leven. Mijn passie voor uiterlijke verzorging combineer ik graag met de innerlijke verzorging. Ik schrijf graag over de onderwerpen die jij leest. Veel plezier op mijn blog voor mannen.

View all articles
Leave a reply
1 comment
Written by Jan Willem Huffmeijer