MuziekMuziek

Ai ai kapitein! how to wear bootschoenen

Bootschoenen, ik weet eerlijk gezegd niet zo goed wat ik ervan vind. Vroeger in mijn “yuppen” tijd heb ik ze veel gedragen. sterker nog, ik heb ze afgedragen totdat ze helemaal uit elkaar lagen. Dat geeft ook wel de kwaliteit aan, want het zijn oerdegelijke schoenen en gaan echt heel lang mee. Meestal als ik een fashion artikel schrijf zorg ik dat ik eigen foto’s kan maken, maar ik heb al jaren geen bootschoenen meer gedragen. Ik kies tegenwoordig sneller voor sneakers, gympen of nette schoenen. Nu ga je zomer 2016 wel steeds meer bootschoenen zien en niet alleen maar de saaie donkerbruine maar ook felgekleurde bootschoenen. Ik wil jullie dus wel laten zien hoe je de bootschoen kan combineren. Misschien dat ik toch nog zelf een paar ga aanschaffen maar dat weet ik nog niet zeker.

Bootschoenen hoe te dragen

bootschoenen combineren mannen bootschoenen voor mannen bootschoenen voor mannen

Ik weet nog niet of ik helemaal om ben.

Written by
Jan Willem Huffmeijer

Als barbier ben ik al heel veel jaar bezig om mannen letterlijk mooier te maken. Via mijn blog B4men probeer ik niet alleen je haar mooier te maken maar ook je leven. Mijn passie voor uiterlijke verzorging combineer ik graag met de innerlijke verzorging. Ik schrijf graag over de onderwerpen die jij leest. Veel plezier op mijn blog voor mannen.

View all articles
Leave a reply
1 comment
  • Ik vind het er persoonlijk heel netjes en nonchalant uitzien. Voor mij is het een schoen die je op vakantie draagt in Frankrijk maar waar je ook mee naar kantoor kan. Heel mooi!

Written by Jan Willem Huffmeijer