AD Vitamine Plants for men. Planten maken mannen sexy!!

Wacht even hoor ik je denken….mannen, planten en seks!!?? Hier kloppen een aantal dingen niet en dat dan ook nog eens op B4men. Hahaha het is echt waar, er is onderzoek gedaan naar wat planten voor ons mannen kunnen “betekenen”….!!

Vitamineplanten

Maar hoe maken planten een man nu sexy?

Het antwoord is eigenlijk zo simpel. Wanneer jij als man een plant in leven kan houden, dan moet je wel lief en zorgzaam zijn en daarbij hebben mannen met planten in huis volgens vrouwen ook een betere smaak. Dus mannen…we moeten aan de planten! Nu is uit hetzelfde onderzoek gebleken dat wij mannen zelf ook liever voor planten kiezen. Ik moet zeggen dat ik ook een huis zonder planten weinig sfeer vind hebben, ik heb dus altijd wel een paar planten in mijn huis staan.

Schermafdruk 2015-10-30 12.38.42

De planten van Mooiwatplantendoen.nl

Dat wij mannen van mooie dingen houden dat is op de blog goed te zien. Uitstraling is erg belangrijk en hier heeft Mooiwatplantendoen.nl een leuke concept omheen bedacht. Mannen moet aan de plant, maar dan wel op een mannelijke manier! Vitamine Plants for men, is een concept waarbij je vijf verschillende “stoere” makkelijk te onderhouden kamerplanten in apothekers potten kan vinden. Een strak en stoer design met een Scandinavische uitstraling is het helemaal voor deze winter en je kan als man hier echt het verschil maken bij de ladies. Om het concept nog wat kracht mee te geven is er gisteren in de Hutspot Amsterdam een korte film gelanceerd waarop mannen openlijk vertellen over het leven met planten. De planten zijn ook tot de volgende week nog in de Hutspot Amsterdam verkrijgbaar.

Wil je meer info of gewoon een stukje aantrekkelijker worden kijk dan op www.mooiwatplantendoen.nl

VIS-VP-Packshot-Jar4-NL-V3.0-SLVIS-VP-Packshot-Jar5-NL-V3.0-SL VIS-VP-Packshot-Jar3-NL-V3.0-SL VIS-VP-Packshot-Jar2-NL-V3.0-SL VIS-VP-Packshot-Jar1-NL-V3.0-SL

Fotocredits: Pim Rinkes

Written by
Jan Willem Huffmeijer

Als barbier ben ik al heel veel jaar bezig om mannen letterlijk mooier te maken. Via mijn blog B4men probeer ik niet alleen je haar mooier te maken maar ook je leven. Mijn passie voor uiterlijke verzorging combineer ik graag met de innerlijke verzorging. Ik schrijf graag over de onderwerpen die jij leest. Veel plezier op mijn blog voor mannen.

View all articles
Leave a reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Written by Jan Willem Huffmeijer