MuziekMuziek

Leer en Passie maar vooral Handemade by Ortlep. Te gekke armbanden.

In mijn vak staan woorden als vakmanschap, passie en ambacht centraal en ik heb daardoor een sterke verbinding met mensen en andere beroepen die ook deze kernwoorden dragen. Zodra ik dit tegenkomen kan ik het niet laten om jullie hierover te vertellen. Vandaag staan de armbanden van Handmade by Ortlep centraal. Naast een erg mooi sieraard voor mannen straalt de armband ook een rauwheid uit. Lees verder in het artikel hoe jij kans kan maken op 1 van de 4 armbanden van Handmade by Ortlep.

DSC06039

Handmade by Ortlep

Niet zolang geleden zag ik een foto voorbij komen op Facebook met een paar heel stoere armbanden. De foto sprak mij gelijk aan en ik ben even gaan kijken naar de pagina van Handmade by Ortlep. Wauw, naast mooie armbanden staan er ook heel gave portemonnees en tassen op de site. Het eerste wat mij direct aanspreekt is de rauw en puurheid van de manier waarop het leer is verwerkt. De maker van deze mooie producten is Oscar Ortlep. Oscar heeft naast een goed vakmanschap ook zijn bedrijfsfilosofie goed voor elkaar. Hij ontwerpt en maakt alles zelf, het heet niet voor niets Handmade by Ortlep. Dat betekend dat ieder product met zorgvuldigheid en passie wordt gemaakt, geen massaproductie dus! Voor mij was het eigelijk gelijk duidelijk, hier wil ik graag over schrijven en jullie dit merk laten zien. Oscar Ortlep is zelf ook erg blij met deze aandacht voor zijn vakmanschap en heeft speciaal voor jullie lezers 4 armbanden en 1 portemonnee beschikbaar gesteld om te verloten.

DSC06109DSC06110DSC06033

Win jij een armband van Handmade by Ortlep

Speciaal voor de lezers van B4men heeft Oscar 4 armbanden en 1 portemonnee beschikbaar gesteld om te verloten. Nu is het even belangrijk om te weten wat je hiervoor moet doen.

 • Deel dit artikel op jou Facebook pagina
 • Like de Pagina van Handmade by Ortlep en B4men.nl
 • Beantwoord op volgende vraag onder dit artikel of op de B4men Facebookpagina: Wat is jouw favoriet en welke zou je dus graag willen winnen.
 • Actie loopt tot 28 januari

DSC06038 DSC06037 DSC06036 DSC06034 DSC06047 DSC06050

Written by
Jan Willem Huffmeijer

Als barbier ben ik al heel veel jaar bezig om mannen letterlijk mooier te maken. Via mijn blog B4men probeer ik niet alleen je haar mooier te maken maar ook je leven. Mijn passie voor uiterlijke verzorging combineer ik graag met de innerlijke verzorging. Ik schrijf graag over de onderwerpen die jij leest. Veel plezier op mijn blog voor mannen.

View all articles
Leave a reply
21 comments
 • de eerste foto met de gevlochten armband vind ik persoonlijk de mooiste van Handmade by Ortlep. Oscar maakt prachtig art pieces van leer.

 • Nou ik zou graag armband nummer 3 winnen voor mijn man of zoon. De portemonnee is ook erg mooi succes. Groetjes Petra

 • Ik zou heel graag in aanmerking willen komen voor de laatste knip .
  Niet de laatste knipbeurt maar waar ik mijn zwarte geld in kan doen . Gr willem

 • Ik weet zeker dat mijn zoon de gevlochten armband/foto nr 1 het mooiste vindt!

 • De laatste armband zou ik ik toch wel heel graag om mijn pols zien.

  Schitterende eenvoud maar toch classy door het speelse zilver.

  Ga zo door.

 • Ook ik zou graag gezien willen worden met de gevlochten armband op foto 1. Wow zeg . Vakmanschap !

 • En nu????? Ik heb geen Facebook en kan ik niet liken????. Maar ik wil wel graag meedoen met de actie en dan armband nummer 2 willen winnen!

 • Mooie creaties maakt ortlep !! Ik volg hem al een tijdje vanuit België. Spijtig dat ze hier nergens in een shop te bezichtigen zijn. Ik zou kiezen voor de eerste of de derde. Echt vakmanschap

 • Die armband met de 2 skulls vind ik wel nice maar maakt niet uit ze zijn allemaal mooi

 • Ik wou even melden dat je een foutje hebt in de titel van het artikel er staat handemade, een by the way die met die skulls is wel echt gaaf!

 • vakman met skill maakt dat wat ieder wil…. de leren armbanden maken je de man al vanaf mn jeugd draag ik armbanden van leer van veters zelf gevlochten tot souvenirs op vakantie meegenomen. Dit is met Passie en liefde voor het vak gemaakt. Proud to wear Ortlep .
  mijn voorkeur is de armband met het Plusje

 • Hier geen slijmbal kontkus verhaal om op uitgekozen te worden… Vind de eerste armband erg gaaf! Dus that one please????????

Written by Jan Willem Huffmeijer