MuziekMuziek

Montblanc Explorer Ultra Blue: zomergeur voor mannen 2021

Montblanc Explorer Ultra Blue zomergeur voor mannen 2021 B4men

Montblanc Explorer Ultra Blue zomergeur voor mannen 2021. Mannen en parfum, het is best een lastige combinatie. Mannen zijn over het algemeen erg trouw aan “hun” geur. Daarnaast zijn mannen niet al te grote durfals als het om parfum gaat. Veel geuren zijn daarom voor mij niet heel spannend of opvallend genoeg. Ik houd namelijk wel echt van heel opvallende geuren. Dit hoeft niet te betekenen dat geuren dan gelijk heel zwaar of kruidig moeten zijn. Ook lichtere zomer geuren kunnen heel spannend zijn. De nieuwe Montblanc Explorer Ultra Blue is voor mij zo’n spannende zomergeur. Fris, stoer en super mannelijk. Daarnaast is de combinatie van de geurtonen dusdanig spannend dat ik er gelijk verliefd op was! Wanneer jij van een beetje spannende geuren houd en graag complimenten ontvangt omdat je lekker ruikt, dan is dit ook jouw geur!

Montblanc Explorer Ultra Blue voor mannen

Montblanc bracht in 2019 de geur Explorer uit. Een heerlijke geur voor de echte avonturier. Deze zomer gaan we op ontdekkingstocht naar de blauwe natuur. Explorer Ultra Blue is een ode aan de blauwe natuur. Een oneindig mooie blauwe lucht of een azuurblauwe zee. Het zijn twee wonderschone voorbeelden van de blauwe natuur. Blauw is voor mij de kleur van frisheid, mannelijkheid en diepzinnigheid. Daarnaast heeft de kleur blauw iets spannends door een tikkie afstandelijk te zijn. Het mooie van deze nieuwe parfum van Montblanc is dat hij dat element allemaal in zich heeft. De geur is krachtig, fris en heeft een bijzondere aantrekkingskracht in een soort van afstandelijkheid “it plays hard to get”!

Rein Langeveld als model voor de Explorer Ultra Blue

De geurtonen en geurnoten van de Explorer

Wanneer we de parfum van de Montblanc gaan ontleden ruiken wij als eerst de topnoten. Een prikkende frisheid van Italiaanse citrus en bergamot worden ondersteund door roze peper. De geur is krachtig en zepig. Wanneer we de geur even de tijd geeft om zich te ontwikkelen, dan komen we aan bij de harttonen. Dit zijn lichte zee / water achtige tonen, die kracht krijgen van amber en patchoeli. Een spannende combinatie die de geur na zijn overweldigende frisheid heel spannend maakt. Na een halfuur komt de donkere en wat zwaardere basis heel goed naar voren. Donkere tonen van leer, tabak en vetvier maken de parfum onweerstaanbaar. Dit zijn echt hele mannelijke en stoere tonen die de geur iets arrogants geven zonder dat het vervelend wordt. Dit komt omdat de frisheid en lichte tonen de geur overeind houden en het echt tot een zwoele zomer geur maken.

De zomer van 2021 is voor de Ultra Blue Explorer van Montblanc

Voor mij is dit een zeer geslaagde geur en ik heb deze review dan ook met veel plezier geschreven. Ik zou het heel tof vinden als je door mijn enthousiasme eens verder durft te kijken / ruiken dan je vertrouwende parfum die je al jaren draagt. Ga zelf lekker experimenteren en ontdek wat er voor jou nog meer lekker ruikt. Deze Explorer Ultra Blue is vanaf juni 2021 bij de betere parfumwinkels te verkrijgen.

Written by
Jan Willem Huffmeijer

Als barbier ben ik al heel veel jaar bezig om mannen letterlijk mooier te maken. Via mijn blog B4men probeer ik niet alleen je haar mooier te maken maar ook je leven. Mijn passie voor uiterlijke verzorging combineer ik graag met de innerlijke verzorging. Ik schrijf graag over de onderwerpen die jij leest. Veel plezier op mijn blog voor mannen.

View all articles
Written by Jan Willem Huffmeijer