Energie voor in je baard, L’Oreal men expert Hydra Energetic 3 dagen baard. Review!

L’Oreal men expert Hydra Energetic 3 dagen baard. Vanaf eind februari is deze creme voor iedereen te koop. Ik mocht hem alvast voor jullie proberen. Super leuk product en echt helemaal van nu!!

De baard is helemaal hip en daar speelt L’Oreal graag op in met de deze L’Oreal men expert Hydra Energetic 3 dagen baard. Ik vertel jullie graag wat ik er van vind.

De baard is helemaal hip en liever een lange baard dan een stoppelbaard maar dat geeft qua verzorging altijd wat problemen. De meeste cremes zijn erg dik en bereiken de huid onder de baard niet goed om daar de huid goed te verzorgen. Gevolg is een droge en jeukerige huid. Reden genoeg voor L’Oreal om eens goed te kijken naar dit probleem en met de oplossing te komen.

De L’Oreal men expert Hydra Energetic 3 dagen baard is wat dunner dan je gewend bent van de meeste dagcreme’s. Door deze vloeibaarheid dringt hij dus een stuk makkelijker door tot op de huid. Maar deze creme is niet alleen goed voor de huid onder de baard, hij is ook super lekker voor de baard zelf!!

Er zitten verzorgende bestandsdelen in de creme die je baard zachter maakt. Naarmate je de L’Oreal men expert Hydra Energetic 3 dagen baard langer gebruikt zal je baard alleen maar zachter worden. Wat ik erg lekker vind aan deze creme, is de verkoelende werking en de lekkere, frisse geur van de creme.

Tja een nieuw en lekker product dat moet vast een godsvermogen kosten!!……Nee de adviesprijs is met €16,99 zeker niet te duur. Zeker als je ziet hoelang je ermee kan doen. Ik heb het nu twee weken kunnen testen en ben erg tevreden over deze verzorging voor mijn baard, ook mijn vrouw is er blij mee want ook zij kan het verschil in de zachtheid van mijn baard voelen. Kortom een aanrader!

Voor meer info over de L’Oreal men expert Hydra Energetic 3 dagen baard, klik hier!

Written by
Jan Willem Huffmeijer

Als barbier ben ik al heel veel jaar bezig om mannen letterlijk mooier te maken. Via mijn blog B4men probeer ik niet alleen je haar mooier te maken maar ook je leven. Mijn passie voor uiterlijke verzorging combineer ik graag met de innerlijke verzorging. Ik schrijf graag over de onderwerpen die jij leest. Veel plezier op mijn blog voor mannen.

View all articles
Leave a reply
Written by Jan Willem Huffmeijer