MuziekMuziek

Pimp, Pretty is my problem. Review

Ik heb de producten van Pimp alweer een tijdje thuis en ik gebruik ze graag.  Pimp vind ik qua uitstraling echt ontzettend leuk. Het is een stoer,gewaagd en een beetje brutaal merk.

Dit zie je aan alles, van verpakking tot aan de namen van de producten. Deze producten zijn voor een jonge doelgroep die graag iets fris en iets leuks in de badkamer willen hebben staan.

Deze producten heb ik gekregen om te testen:

-Shampoo en Conditioner

-Clay, Waxx en Creator

shampoo en de conditioner:

DSC02207

Deze producten hebben de  te gekke namen Spic & Span gekregen…. tja mensen die meer van de onderwereld van Amsterdam weten zullen de humor achter deze namen begrijpen. Wat verder opvalt is de geur van toffee, een super geur maar wel heel zoet, daar moet je wel van houden.

Eerlijk gezegd had ik de geur niet bij de verpakking verwacht, ikzelf had een frisse geur verwacht. Dit doet echter niets af van het product, ik vind de shampoo erg fijn…maar ik heb van nature droog haar en dan is alleen shampoo gebruiken geen optie.

De reinigingskracht van de shampoo is erg goed. Het maakt je haar wel wat  droog en stug. Iets wat heel veel mannen super vinden, omdat zij dan het idee hebben dat de shampoo goed zijn werk heeft gedaan. Voor mij is de conditioner dus echt een MUST!!.

Ook de conditioner heeft dezelfde toffee geur. De conditioner is erg rijk en geeft het haar veel voeding en een super zacht gevoel na het wassen.

DSC02182
Pimp Amsterdam
DSC02180
Pimp Amsterdam

De styling producten

DSC02201

-Cassius Clay: Ook hier weer een naam met veel humor. Deze clay vind ik persoonlijk wat minder, het mist de echt stevigheid en matheid van een echte clay. Het product zelf is niet verkeerd, het heeft een milde stevigheid en een lichte glans. Ook de geur is lekker fris. Kortom een prima product maar in mijn ogen geen clay.

DSC02191
-No Fat Daddy Waxx: Het laat zich raden weer in een deuk gelegen om de naam. Deze naam dekt de inhoud helemaal. Een super Wax met veel glans en zoals beloofd niet vet. Veel waxen zijn super vet en krijg je amper uit het haar gewassen, dat is bij deze “Waxx” geen probleem. Echt een product voor de kapsels van nu. Milde stevigheid veel glans en een geweldig frisse geur. Top product.

DSC02188

-Dictator Creator: Tja zo’n naam geeft verplichtingen. Dit product is een soort cream wat glans geeft en ook een milde stevigheid. Alleen denk je bij zo’n naam aan super stevigheid, tenminste ik wel en dan brengt hij niet wat je ervan verwacht. Het is wel een erg lekker product voor mannen die graag een ruige out off bed look willen hebben. De geur is super fris en lekker, echt iets voor mannen die graag s’ochtend iets fris in het haar willen hebben.

DSC02186

Kortom erg lekkere producten met veel gevoel voor humor. Alleen krijg je bij sommige namen wel een verkeerd beeld van de producten en zal je verwachting anders zijn. Wil je graag een leuke en frisse uitstraling in je badkamer dan is dit merk echt iets voor jou.

Meer info over Pimp Amsterdam Klik hier.

Written by
Jan Willem Huffmeijer

Als barbier ben ik al heel veel jaar bezig om mannen letterlijk mooier te maken. Via mijn blog B4men probeer ik niet alleen je haar mooier te maken maar ook je leven. Mijn passie voor uiterlijke verzorging combineer ik graag met de innerlijke verzorging. Ik schrijf graag over de onderwerpen die jij leest. Veel plezier op mijn blog voor mannen.

View all articles
Leave a reply
Written by Jan Willem Huffmeijer