MuziekMuziek

Purerené natuurlijke haarproducten, review

purerene logo

Als kapper/barbier kijk ik graag naar nieuwe producten die er voor kappers worden ontwikkeld. Wanneer een product ook nog eens is ontwikkeld door een Nederlandse Kapper Rene van Alphen is dat helemaal speciaal.

Rene van Alphen is altijd opzoek naar hele mooie natuurlijk ingrediënten voor zijn producten. De producten van Purerené zorgen voor een goede balans tussen natuur, zintuigen en creativiteit. De speciale ingrediënten verzorgen het haar en zorgen voor bijzondere geuren die ik nog niet vaak in haar producten heb gezien. Ik heb drie mooie en bijzondere waxen gekregen waarmee ik de afgelopen week heb gewerkt. 

 

Purerené Ginseng control butter

ginseng website formaatDeze Control Butter geeft een goede stevigheid en is niet plakkerig. Het matte resultaat is super voor kapsels met een natuurlijke uitstraling. Dat is voor mij ook gelijk de rede waarom ik hem niet tot mijn favoriet heb gebombardeerd hij is voor mij te mat.(deze is dan weer wel de favoriet van mijn vrouw hahaha zo zie je maar voor ieder wat wils!) De geur van deze control butter vind ik wel het lekkerst van allemaal. Hij ruikt erg fris, er zit iets heel lekkers aan de geur wat ik niet kan omschrijven. Dit zit er in de Purerené Ginseng control butter: 100% pure essentiële oliën (3), pure bloemen en planten aroma, voedingsstoffen en UV-beschermers, met inbegrip van rozenhout en ylang ylang. Bevat 100% zuiver biologisch ginseng extract. Vitamine E versterkt.

 

Purerené Cedarwood moulding clay

cederwood website formaat

Super en niet vette clay. Oke, ook weer mat maar wel een erg lekkere clay. Clay’s zijn voor mij moeilijk goed te krijgen producten, vaak missen ze stevigheid of zijn het gewoon geen clay’s maar meer gels of juist weer meer pomade. Maar dit is een goede clay waar je veel mee kan doen. De geur is fris en lekker maar kan niet tippen aan de geur van de control butter.

 

Purerené Advocado shine butter

avocado website formaat

Weer een butter maar deze keer met glans. Dit is mijn favoriet! Ikzelf heb een “Pelle” kapsel en dat kan wel wat glans gebruiken. Ik mis wel een klein beetje stevigheid maar dat is op te vangen door de butter te mengen met de clay. Het is een erg fijn product met in vergelijking tot de andere een heel neutrale geur. Dit zit er in de butter:   Natuurlijke fijne olie-gebaseerd afwerking creme met 100% pure avocado-extract. Greaseless glans fixatief voor een perfecte afwerking. PH-balans 4,5-5,5 veilig voor gekleurd, gepermanent en natuurlijk haar. Bevat 100% pure essentiële oliën (3), pure plantaardige en bloemen aroma voedingsstoffen. Bevat 100% pure avocado-extract. Vitamine E verrijkt.

 

De producten van Purerené hebben mij erg verrast in kwaliteit. Wanneer jij ook graag een bewuste keuze wilt maken maar daarvoor geen tekort aan kwaliteit wilt inleveren is bij dit merk echt aan het juiste adres.

pureren rij small
Purerené

Voor meer info over de producten van Purerené klik hier

Written by
Jan Willem Huffmeijer

Als barbier ben ik al heel veel jaar bezig om mannen letterlijk mooier te maken. Via mijn blog B4men probeer ik niet alleen je haar mooier te maken maar ook je leven. Mijn passie voor uiterlijke verzorging combineer ik graag met de innerlijke verzorging. Ik schrijf graag over de onderwerpen die jij leest. Veel plezier op mijn blog voor mannen.

View all articles
Leave a reply
3 comments
Written by Jan Willem Huffmeijer