MuziekMuziek

Alcina For Men, review.

alcina_23

Alcina For Men is een mooie compacte lijn speciaal voor mannen. Alcina heeft het de ijdele man van nu makkelijk gemaakt door de For Men lijn zo klein mogelijk te maken. Alcina For Men bestaat uit 4 producten, een product voor onder de douche, een gezichtscrème, een gel en een wax. Simpel krachtig en vooral heel overzichtelijk. Ik denk dat veel mannen hier inderdaad wel behoefte aan hebben, gewoon met je ogen nog dicht pakken en dus eigenlijk nooit mis kunnen pakken.

Alcina For Men is dus ook een product echt voor mannen. Logisch toch??!! nou niet helemaal hoor. Veel merken verpakken hun vrouwelijke producten mannelijk en geven er een ander geurtje aan en je hebt een mannen product. Maar zoals al vaak op mijn blog verteld is een mannenhuid echt anders dan een vrouwen huid en heeft dus ook andere behoeften. Alcina For Men heeft hier dus echt rekening mee gehouden en de ingrediënten hierop aangepast. Belangrijke ingrediënten als allantoïne, panthenol en aquarich zijn verwerkt in de For Men lijn. Zij zorgen voor de juiste verzorging, hydratatie en een verfrissend uiterlijk.

 

DSC03777
Alcina For Men Review B4men.nl

 

Deze producten heb ik geprobeerd van Alcina For Men

Alcina Hair & Body Shampoo: De verpakking van deze flacon is net als de rest van de lijn strak, clean  en mannelijk. De shampoo is prettig en ruikt ook lekker. Deze shampoo is een prima iedere dag shampoo, als je echt problemen hebt met een hoofdhuid dan is een verzorgende shampoo beter. Bij een hoofdhuid die in een prima conditie is, werkt deze shampoo goed. Alcina Body & hair shampoo is een 250 ml disc topverpakking en kost € 9,95.

DSC03784
Alcina For Men Body & hair shampoo

 

Alcina Active Face Power: Een erg lekkere gezichtscrème die in eerste instantie wel wat dun lijkt. Ondanks dat hij dun lijkt trekt hij snel in. De geur is prettig en verkwikkend. De active face power is een gezichtscrème die de huid verrijkt en uitstekend verzorgt na een scheerbeurt, maar ook als verzorging rond de ogen te gebruiken. Het enige min puntje is dat het pompje erg veel crème geeft in een keer. Active face power is verpakt in een 50 ml pompverpakking en kost € 16,95.

DSC03786
Alcina For Men Face Power

 

Kortom Alcina For Men zijn lekkere producten die jij als man goed kan gebruiken. De prijs is ook erg vriendelijk voor producten die je bij de kapper of gespecialiseerde drogisterij koopt.

ALCINA_MEN
Alcina For Men

 

 

 

Written by
Jan Willem Huffmeijer

Als barbier ben ik al heel veel jaar bezig om mannen letterlijk mooier te maken. Via mijn blog B4men probeer ik niet alleen je haar mooier te maken maar ook je leven. Mijn passie voor uiterlijke verzorging combineer ik graag met de innerlijke verzorging. Ik schrijf graag over de onderwerpen die jij leest. Veel plezier op mijn blog voor mannen.

View all articles
Leave a reply
Written by Jan Willem Huffmeijer