Domme “weetjes” over de baarddrager

Er is een al een hoop geschreven over de baard. Veel positief maar ook heel veel negatief. De baard is uit!!! Dat is momenteel het gesprek van de dag. Zoals ik al vaker heb geschreven, draag wat jij mooi vindt. De echte baarddrager zal zeker zijn baard niet gaan afscheren omdat deze “uit” is. Toch vind ik het leuk om als baarddrager (wat zal blijven) en als lifestyle blogger te schrijven over trends en zal er dus binnenkort ook een artikel online komen over de ondergang van de baard ;-). Vandaag heb ik voor jullie een verzameling van domme “weetjes” die ik de afgelopen jaren ben tegen gekomen over de baard en de baarddrager. Het zijn eigenlijk niet eens weetjes, want er klopt helemaal geen zak van. Toch wil ik het jullie niet onthouden omdat ik er zelf heel vaak om heb kunnen lachen. Ik ben ook benieuwd of jullie nog domme “weetjes” bent tegengekomen of gehoord hebt, laat deze dan achter op mijn Facebook pagina of onder bij de comments.

Domme “weetjes”

 • De baarddrager heeft 27% meer kans op vreemd te gaan. ( duhhhhhh wij als baarddrager zijn natuurlijk ook veel aantrekkelijker ๐Ÿ™‚ )
 • De baarddrager is vies! Een tijd geleden was dit zelfs trending topic, vanwege de poep bacterie die in onze baard zou zitten. Wat een onzin, alsof wij onze handen niet zouden wassen als we naar de plee geweest zijn.
 • De baarddrager is agressiever, ik ben heel benieuwd hoe ze aan deze info komen. Wij zijn toch juist harige knuffelberen????
 • De baarddrager is lui. Ik kan alleen voor mezelf spreken, maar ik ben alles behalve lui. Ik werk me eigen een slag in de rondte met veel plezier en ik zou er een moord voor doen om een avondje te kunnen bankhangen. Ik bedoel dit natuurlijk niet letterlijk anders val ik onder punt nummer 3 en dat wil ik natuurlijk niet ๐Ÿ˜‰
 • De baarddrager is onverzorgder. Ik durf bijna wel hardop te zeggen dat dit juist het tegenovergestelde is. Menig baarddrager is trots op zijn baard en wil juist dat deze er ten allen tijde goed en verzorgd eruit ziet. De baarddrager besteed daarom juist veel tijd en aandacht aan zijn baard en dat gaat weer hand in hand met de rest van zijn uiterlijk. Waarschijnlijk heeft een onverzorgde vrouw dit verzonnen om haar eigen gedrag goed te praten.
 • Alle baarddrager zijn hipsters. Ik heb al eerder aangeven dat ik het woord hipster echt haat maar goed, nee niet iedere baarddrager is een hipster.

Written by
Jan Willem Huffmeijer

Als barbier ben ik al heel veel jaar bezig om mannen letterlijk mooier te maken. Via mijn blog B4men probeer ik niet alleen je haar mooier te maken maar ook je leven. Mijn passie voor uiterlijke verzorging combineer ik graag met de innerlijke verzorging. Ik schrijf graag over de onderwerpen die jij leest. Veel plezier op mijn blog voor mannen.

View all articles
Leave a reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

3 comments
 • Idd zeer ”domme ” weetjes. Over dat ze viezer zouden zijn en vooral dat ze (sneller ) vreemd zouden gaan , deze twee had ik trouwens al iets over gelezen, nog maar niet te spreken over de andere ”domme” weetjes. Ik vraag mij dan echt af hรณe men aan die informatie komt en dat ze dat dan ook (klakkeloos , voor waar, aannemen (??) ) en dat dan ook schaamteloos plaatsen,te idioot voor woorden , zo idioot dat het gewoon lachwekkend is en dat is dan ook maar het beste om te doen. Ik moest er ook zeker om lachen nadat ik bovenstaande had gelezen.

  Heb voor een tijdje terug overigens toevallig een stuk gelezen over de verschillen over mannen met en zonder baard. Daar was een jaaa, ”onderzoek” naar gedaan. En volgens mij ook nog onder een groep vrouwen. Weet nog dat ik daar op gereageerd heb omdat ik het zooo belachelijk vond en ik mij ook afvroeg naar welke en/of wรกt voor soort vrouwen ze dan ondervraagd hadden en of degene van het onderzoek werkelijk niks te doen hadden en maar uit tijdverdrijf een onderzoek verzinnen. hahahaha!!

  Mocht ik het nog terugvinden zal ik het je doorsturen , zeer lachwekkend!!

 • De mooi verzorgde baard is ook mooi en ik wouw dat ik een zware baard groei had dan lied ik hem ook staan .

Written by Jan Willem Huffmeijer