SelectSelect

Nieuwe attractie Disneyland Parijs, Ratatouille

Disneyland Parijs

Disneyland Parijs….wie er is nog nooit geweest??? Het is dan ook leuk voor jong en oud en voor zowel man als vrouw. 10 juli 2014 opent er weer een nieuwe attractie namelijk een attractie van Ratatouille. Voor diegene die Ratatouille niet kennen, dit is Ratatouille (een briljante film voor vaders met kinderen)

Disney Ratatouille

 

Ratatouille

Ik heb met mijn gezin de mogelijkheid gekregen vanuit het PR bureau van Disney om 1 dag naar Disney te gaan als VIP!!! Hoe cool is dat!!! Die dag mogen wij overal in met de Fast Pass, dus geen lange wachtrijen voor ons, maar hup overal meteen in….dat is toch super gaaf!!! Nu was het de bedoeling dat wij daar 7 juli naar toe zouden gaan…maar ik ga proberen te regelen dat wij later mogen gaan, zodat wij de nieuwe attractie kunnen testen. Toch een beetje zuur als je dat zou missen op 3 dagen na. Uiteraard komt er een uitgebreid verslag van mijn bezoek aan Disneyland Parijs. Maar nu terug naar de attractie zelf, want de berichten zijn spectaculair. De attractie is uniek voor Disneyland Parijs. Het is de allereerste attractie die zal gaan werken volgens de LPS technologie/Track Less ride Technologie. Dit houdt in dat de karretjes die gebruikt worden geen rails hebben zoals alle andere attracties. Disneyland Parijs is hiermee zelfs de eerste in Europa, er is pas een attractie geopend in Hong Kong Disneyland en er is een attractie in Tokyo Disneyland. Het leuke van dit systeem is dat je als bezoeker geen idee hebt wat voor richting je allemaal uit zal gaan. De attractie werkt met wagentjes die plaats hebben voor 6 personen. Er zullen behoorlijke hoeveelheden wagentjes zijn, waardoor de wachttijden waarschijnlijk niet al te lang zullen oplopen. De attractie maakt tevens gebruik van 3D effecten waardoor je gedurende de rit een 3D-bril draagt en al met al zal de rit ongeveer 6 minuten gaan duren. Voor een attractie is dat een behoorlijke tijd.(je krijgt waar voor je geld haha)

 

fb1236179_10151862913162871_796147947_n
nieuwe attractie Disneyland Parijs Ratatouille

 

Ik ben echt super benieuwd en ik ga mijn best voor jullie doen om ervoor te zorgen dat ik jullie in de maand Juli alles over deze attractie kan vertellen hoe ik het ervaren hebt…Dus wordt vervolgd!!!!

 

 

 

Written by
Jan Willem Huffmeijer

Als barbier ben ik al heel veel jaar bezig om mannen letterlijk mooier te maken. Via mijn blog B4men probeer ik niet alleen je haar mooier te maken maar ook je leven. Mijn passie voor uiterlijke verzorging combineer ik graag met de innerlijke verzorging. Ik schrijf graag over de onderwerpen die jij leest. Veel plezier op mijn blog voor mannen.

View all articles
Leave a reply
Written by Jan Willem Huffmeijer